Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 8 December 2019

Vivo S1 Pro Hanya RM1,199 Kini Berada di Pasaran

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Minggu lepas, AJ sempat menghadiri majlis pengenalan telefon pintar keluaran terbaru Vivo S1 Pro yang telah mula berada di pasaran pada 7 Disember 2019. Telefon pintar kali ni kan menampilkan design yang lebih trendy dan menarik. Bende pertama yang menarik perhatian AJ masa mula-mula nampak model ni kan warna yang cantik. Didatangkan dengan 2 warna pilihan iaitu Fancy Sky dan Knight Black.



Selain tu kan, telefon pintar Vivo S1 Pro ni tampil dengan beberapa ciri yang menarik sesuai bukan sahaja untuk remaja, malahan mereka yang berkerjaya. Kamera yang berbentuk diamond dan juga kepelbagaian fungsi kamera memang menepati citarasa ramai orang. Yelah, zaman sekarang, telefon pinar bukan sahaja digunakan untuk buat panggilan ataupun mesej semata. Telefon pintar kini menjadi salah satu pengganti kamera juga.



Masa hari pelancaran tu memang AJ belek habis-habis teknologi yang ada pada Vivo S1 Pro ni. Ianya mempunyai 8GB RAM dengan 32MP selfie dan 48MP AI camera. AJ rasa berbaloi sangat dengan harga pasaran yang ditawarkan iaitu RM1,199 sahaja.

Jom kita tengok pulak teknologi lain yang dicipta dengan Vivo S1 Pro ni. Bagi kaki game kan, Vivo S1 Pro berteknologi Qualcomm Snapdragon 665 octa-core processor dengan 8GB RAM dan 128GB ROM untuk lebih laju dan lancar. So nak main mobile legend ke, PUBG ke memang takde masalah.



Sebagai blogger macam AJ ni, kamera memang memainkan peranan penting, Yelah, adakalanya memang tak rajin nak usung kamera ke sana sini, Sebab tu AJ kata telefon pintar ni pengganti kamera jugak. Vivo S1 Pro ni kamera dia memang gempak! Dilengkapi dengan kamera depan 32MP (f./2.0) dan kamera belakang 48MP (f/1.8)., AI Quad Camera + 8MP (f/2.2), Super Wide-Angle Camera + 2MP (f/2.4) dan Super Macro Camera + 2MP (f/2.4). Best tak? Bagi AJ super macro tu memnag power. Jelas weh! Selfie camera pulak memang umphh, tak nampak fake dan lebih natural.



Selain tu terdapat ciri keselamatan untuk memudahkan korang unlocked telefon pintar dengan lebih pantas menggunakan fungsi In-Display Fingerprint Scanning dan kapasiti bateri 4500mAh Dual Engine Fast Charging Technology. Bestnya!



Okay macam AJ cakap, semua teknologi ni korang boleh dapatkan dengan hanya memiliki telefon pintar Vivo S1 Pro je! Harganya pasaran pun memang mampu milik RM1,199. So kalau korang tengah cari telefon pintar baru, apa kata korang intai model ni. Dijamin puas hati!

Info lanjut layari : www.vivo.com/my

email signature

Makan dan Menang KAW KAW di Marrybrown!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Mana dia penggemar Marrybrown? AJ nak kongsi dengan korang berita baik ni. Sempena sambutan ulangtahun Marrybrown yang ke-38, Marrybrown menganjurkan peraduan Makan dan Menang KAW KAW bermula dari 29 November 2019 yang lepas sehingga 12 Januari 2020 nanti. Jap lagi AJ cerita lebih lanjut!



AJ ni kalau ke Marrybrown, bubur ayam dia memang selalu jadi pilihan tau. Portion dia memang besar dan harga sangat berpatutan untuk setiap 1 set. Selain tu ayam goreng dan burger Marrybrown pun tak kurang hebat. Kadang tu bila ke Marrybrown rasa macam nak order semua makanan yang ada. Tapi sorang mana boleh habis! Huhuhuhuhuhu.



So haritu AJ dan beberapa orang geng kaki makan dah terjah Marrybrown IOI Mall untuk dapatkan kupon. Dengan setiap pembelian makanan bernilai RM 25, korang layak mendapatkan 1 kupon. Lagi banyak kupon yang korang kumpul, lagi besar dan kaw kaw korang boleh menang!

Hadiah yang ditawarkan melalui peraduan ni pun kaw kaw punya, secara keseluruhannya bernilai sehingga RM380,000 okay! Hadiah utama yang ditawarkan merupakan sebuah kereta Proton X70! Bukan tu sahaja terdapat wang tunai RM10,000, RM500, RM50, Smart TV, telefon bimbit serta banyak lagi untuk dimenangi.

Macam mana nak menyertai Makan dan Menang KAW KAW di Marrybrown ni?


  • Buat pembelian minimum RM25 di mana-mana outlet Marrybrown (jangan lupa untuk simpan resit tau).
  • Dapatkan kupon peraduan dengan kod unik.
  • Masukkan kod unik anda di laman web: https://marrybrown.com/contest/
  • Hantar!
*Tertakluk kepada terma dan syarat: http://bit.ly/37LecoH

Untuk maklumat selanjutnya, sila layari https://marrybrown.com/contest/



So apa tunggu lagi? Ajaklah keluarga dan rakan-rakan terjah Marrybrown sekarang. Lagi banyak korang order, lagi besar peluang untuk menang! So okaylah korang, nak gi terjah Marrybrown kejap. Byeeee... 






email signature