Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 6 January 2017

Beli Tapestry Murah!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

 Sebenarnya AJ beli tapestry ni bulan lepas....
Dah lama dah AJ duk intai-intai tapestrty ni, tapi harga dia.....
Fuhhhh.. Boleh tahan mahal jugak...

Lepas tu AJ ada survey-survey jugak kat mana-mana IG shop... Tapi kalau takde RM60 ke atas tu susah jugak nak cari....
Dalam duk survey tu sorang blogger suggest AJ tengok kat Lazada!

Image may contain: 1 person, close-up

Tengok punya tengok, AJ nampak banyak pilihan tapestry dengan harga yang murah dekat Lazada tu...
Corak pun macam-macam....
AJ beli aritu tak sampai RM 50 pun.....
Masa AJ beli tu ada lagi diskaun tambahan 15% dari harga yang siap diskaun.....
Double diskaun AJ dapat...

So kalau korang nak dapatkan tapestry macam AJ dengan harga yang murah, boleh klik bawah ni je.....
Banyak pilihan menarik.... AJ pun gaji nanti nak beli lagi...
Sajalah buat tambah koleksi... hehehehheheheh....





Selain jadikan background, boleh buat cadar dan hang kat wall rumah...
Nampak cantik dan unik.....

P/s : Nak beli lagi!

Wednesday, 4 January 2017

Sambutan Tahun Baru 2017 di Citta Mall, Meriah!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Belum terlambat kan nak wish Selamat Tahun Baru 2017...
AJ harap tahun ni segalanya dipermudahkan berbanding tahun sebelumnya....



Ambang tahun baru aritu AJ pegi Citta Mall untuk sambutan tahun baru...
16 Going on 17!
Seriously kat situ sambutannya memang meriah...
Ditambah dengan persembahan menarik dari artis-artis tempatan dan juga games #CittaChallenge....
So sambil-sambil nak menunggu countdown tu sempatlah AJ join games kat situ...
Seronok okay, nak-nak tang kene cari huruf dekat dalam bola-bola tu...
AJ pulak dapat words paling panjang An Honest Mistakes... Jenuh! Hahahhaha..
Nah gambar kanak-kanak ribena!


Seperti yang AJ maklumkan dalam entri sebelum ni, artis-artis yang terlibat pasti akan bagi kejutan dalam persembahan mereka kan?
Memang betul! Sepanjang malam ambang tahun baru aritu, persembahan masing-masing memang mantap...
Nak-nak persembahan Shawn Lee dan An Honest Mistakes....
Persembahan dari performer lain pun tak kurang hebatnya okay...

Shawn Lee

AJ memang enjoy habis.... Lagi-lagi masa An Honest Mistakes punya performance...
Energetic gila.... Diorang ni dah perform kat banyak negara antaranya Filipina dan Taiwan....
Best! Lepas ni sure AJ akan follow perkembangan diorang...

Darren from An Honest Mistakes

Pada kemuncak sambutan tahun baru 2017 di Citta Mall, semua pengunjung dapat tengok bunga api...
Tak lengkap kan sambutan tahun baru tanpa bunga api?
Cita dia memang Sambutan Tahun Baru 2017 di Citta Mall, Meriah!
Beberapa orang pengunjung bertuah pulak tak balik dengan angan kosong tau....
Ramai yang menang handphone.....
AJ takde rezeki nak memang apa-apa... Tapi AJ menang bab berseronok-seronok....
Sampai lupa IC tertinggal kat rumah! Hahahhahaha.....



Okaylah, jom layan gambar-gambar sekitar sambutan tahun baru 2017 di Citta Mall dan juga konsert dari artis-artis tanah air...


Dina Nadzir dan Rejuvenate Dance Crew

Baki Zainal



Kalau nak tengok lebih banyak gambar boleh ke Facebook : CITTA Mall

P/s : AJ jarang keluar kalau new year ke ape...
Sekali keluar... Happy! Hehehheheheh...