Blogger templates

Ahad, 3 Januari 2021

Grilled Butter Chicken dari The Chicken Rice Shop. Padanan Sempurna Ayam dan Mentega!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Cuba korang bayangkan ayam yang digoreng rangup dipadankan dengan mentega yang digrill sempurna. Aduhaiii! Terliur kakak bila membayangkan Grilled Butter Chicken dari The Chicken Rice Shop. Padanan ni bagaikan merpati dua sejoli, terasa bagaikan dah jumpa jodoh okay!


Hidangan istimewa akhir tahun Grilled Butter Chicken ni dikembalikan atas permintaan ramai, tapi ianya hanya akan berada dalam menu TCRS sehingga 17 Januari 2021 ni sahaja. Kalau korang nak menikmati sendiri keenakkan padanan sempurna ayam dan mentega ni, korang boleh serbu TCRS yang terdekat dengan korang. 


Kakak dah cuba sendiri Grilled Butter Chicken, ayamnya rangup dan mentega atas ayam tu memang terasa lemaknya. Masuk je dalam mulut terus mencair! Perghhhhh, masa menaip ni pun terasa kecur liur. Rasa macam kejap lagi nak kena pegi TCRS. 


Selain ayam dan mentega, Grilled Butter Chicken dilengkapi dengan cili dan daun kari untuk menambahkan aroma dan rasa. Walaupun ada cili, taklah pedas rasa mentega yang berlemak tu masih boleh dirasa. Ayam pulak diperap sempurna, setiap suapan terasa kelembutan ayamnya tau! 


Menurut Ketua Pemasaran TCRS Restaurants Sdn Bhd, June Song, Grilled Butter Chicken adalah hidangan yang digemari bukan hanya kerana rasanya tapi kerana kombinasi sempurna antara ayam dan mentega. Mentega bukan hanya sekadar ramuan. Ia merupakan elemen yang menjanjikan kegembiraan dan kepuasan citarasa. Memang Grilled Butter Chicken akan membuatkan rakyat Malaysia jatuh cinta berkali-kali. 

Sesuai dengan slogan TCRS “Chicken Rice… and More“ mereka akan sentiasa berusaha memenuhi citarasa pelanggan dengan hidangan istimewa seperti hidangan akhir tahun ni. 

Korang tunggu apa lagi? Tak lama je lagi menu ni akan berada di TCRS, rugi kalau korang tak cuba. 



Untuk maklumat lanjut mengenai Grilled Butter Chicken atau sebarang promosi di TCRS, layari : 



email signature

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Tiada ulasan:

Catat Komen