Blogger templates

Sabtu, 31 Oktober 2020

Peluang Pekerjaan dengan iREHAB

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Sejak awal PKP dijalankan, ramai yang dah mula hilang pekerjaan. Keadaan ni sangat merunsingkan, yelah dengan komitmen yang bermacam-macam tu lagi. Tapi kakak ada berita baik untuk korang!


iREHAB membuka peluang pekerjaan untuk mereka yang terjejas di luar sana. Kalau korang takda pengalaman pihak iREHAB akan memberikan latihan dalam membantu korang melaksanakan tugas menjaga warga emas yang memerlukan bantuan. 

Kursus dan latihan penjagaan ni agak singkat, hanya dalam 1 hari sahaja. iREHAB bukan hanya menawarkan kursus serta latihan secara teori tetapi juga secara praktikal di iCenter atau iHome. Jadi mereka yang mengikuti kursus dan latihan ini boleh mempraktikkan apa yang telah dipelajari. Menarik kan? 

Yuran untuk Kursus dan Latihan ni cumalah RM 70 dan selepas sahaja tamat latihan, korang berpeluang untuk bekerja dengan iREHAB. Bagi kakak, peluang ni merupakan peluang keemasan untuk korang kat luar sana. 


Untuk maklumat lanjut mengenai peluang pekerjaan dan kursus latihan yang ditawarkan korang boleh menghubungi iREHAB di talian 017-9880324 atau 012-9061690



email signature

Jumaat, 30 Oktober 2020

Rawatan Rehabilitasi Dengan Harga Terendah di iREHAB

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Dengan penularan pandemik Covid-19 ni, kakak percaya ramai yang takut nak keluar rumah, lagi-lagi bila kena ke hospital. Walaupun dengan kawalan SOP yang ketat, ramai yang tetap memilih langkah berhati-hati kan? Nak pulak sekarang ni kebanyakkan hospital terutamanya hospital kerajaan perlu mengurangkan bilangan pesakit yang perlu mendapatkan rawatan dalam satu-satu masa. 



Bagaimana pulak dengan mereka yang perlu menjalani sesi rawatan rehabilitasi terutamanya mereka yang menghidap stroke? Kita semua tau pesakit stroke memang memerlukan sesi rawatan physiotherapy, occupational therapy dan speech therapy


Jangan risau! Korang masih boleh meneruskan rawatan rehabilitasi dengan harga terendah di iREHAB yang merupakan bukan 1 nama asing lagi. Inisiatif ini diambil untuk membantu mereka yang memerlukan rawatan terus mendapat rawatan rehabilitasi yang sewajarnya di musim pandemik ini. 

Bagaimana? 

Korang Cuma perlu menunjukkan kad temujanji hospital dengan tarikh yang korang hadiri atau perlu hadiri untuk mendapatkan harga diskaun. Mudah kan? 

Jangan tunggu lagi, hubungi iREHAB di talian 012-9061690 atau 017-9880324 untuk membuat temujanji (tertakluk kepada terma dan syarat

Untuk maklumat lanjut : FB : https://www.facebook.com/irehab.neurocare/

#irehab #onestoprehab #physiotherapy #occupationaltherapy #speechtherapy #neurologicalrehabilitation

email signature

Rabu, 28 Oktober 2020

Menu Terbaharu Ayam Goreng Mala Marrybrown, MALA-tup!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Bila tengah PKPB ni, tak rajin kakak nak keluar. Kadang-kadang nak masak pun malas. So amik pendekatan order je. Sekarang kan semua dihujung jari! Dengar cerita Marrybrown ada menu terbaharu iaitu Ayam Goreng Mala Marrybrown bermula dari 28 Oktober 2020 hingga 31 Disember 2020. Dan katanya kalau makan ayam goreng tu terasa MALA-tup letup dalam mulut. Betul ke?


Seperti yang kita semua tau Marrybrown merupakan Rangkaian Restoran Perkhidmatan Pantas Halal milik anak tempatan No.1 di Malaysia. Jadinya Marrybrown ni memang menjadi salah satu rangkaian restoran yang kakak percayai. 


Ayam Goreng Mala Marrybrown


Hidangan terbaharu Marrybrown merupakan gabungan meletup lada Sichuan yang diperap dengan cili kering. Perghhh membaca ramuan ni je dah buat kakak kau terasa kepedasan dia okay! Bila kakak cuba sendiri baru tau, seawal gigitan pertama Ayam Goreng Marrybrown terasa sensasi MALA-tup tu. Pedas dia rasa hujung-hujung lidah dan membuatkan bibir kakak pijor! Rasa dia pun unik, kenalah dengan moto Marrybrown "something different".


Terdapat 4 hidangan yag boleh korang cuba dari menu terbaharu ni iaitu :

Ayam goreng pedas mempunyai dua pilihan kombo.
Ayam Goreng 2-pc (RM15.90) dan Ayam Goreng 3-pc (RM18.90)



Kedua-dua kombo ini dihidangkan bersama Mashed Potato dan Vegetable Salad.


Kombo Bubur Ayam MALA dimana buburnya digabungkan dengan MALA powder untuk rasa yang lebih memukau. (RM14.60)


Mala Box Meal dengan gabungan Ayam Goreng Mala, Chicken Burger, Vegetable Salad dan onion ring. Set kombo ini juga dihidangkan bersama kentang goreng Mala yang unik. (RM22.60)


Setiap hidangan kombo disajikan bersama Coca-Cola.


Harga yang ditawarkan untuk setiap hidangan juga sangat berpatutan bermula RM14.90 sahaja.


Kakak dah rasa dah sensasi MALA-tup menu terbaharu Marrybrown ni. Memang best! Korang kena cuba okay!



Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown, promosi dan perkhidmatan penghantaran, sila layari: 

Instagram: Marrybrownmy
Twitter: MarrybrownMY
YouTube: MarrybrownTV

P/s : MALA-tup mulut!

email signature