Blogger templates

Selasa, 12 Mei 2020

Order Bubur Nasi Berlauk dari Jim's Porridge Untuk Berbuka Puasa

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sedar tak sedar kita dah dipertengahan bulan Ramadhan dah kan? Dan Ramadhan kali ni betul-betul berbeza dari sebelum ni sebabnya kita berpuasa dalam musim PKP. Bazaar Ramadhan pun takde!



Setiap kali puasa, bubur nasi memang akan jadi salah satu menu pilihan AJ. Disebabkan takde bazaar, AJ cuba-cuba la cari kalau ada yang buat delivery kan. Terjumpa pulak dengan Jim's Porridge. So AJ terus order bubur nasi berlauk dari Jim's Porridge untuk berbuka puasa. Sesekali, kena la gantung kuali jugak.


Jim's Porridge menawarkan pelbagai pilihan set bubur nasi berlauk tau, AJ tak tau nak pilih mana, semua nampak sedap dan menyelerakan. So AJ order 4 set terus!


Bila sampai je bubur nasi berlauk tu, semerbak gila je bau dia. Paling best, portian besar dan pilihan condiment memang best! Isi ayam dan daging dalam bubur padat, setiap suapan terasa. Perghhhh! Meleleh air liur bila ingat balik.


Sempena bulan Ramadhan, Jim's Porridge ada special offer tau! Kalau korang beli minima 3 set set bubur nasi berlauk, korang boleh dapatkn diskaun 15% dari total harga tu. Menarik kan?

Kalau korang teringin nak rasa, cara nak order pun senang je. Klik je https://jimsporridge.oddle.me/en_MY, pilih menu dan team Jim's Porridge akan hantar terus sampai depan pintu! AJ sarankan korang order awal sikit, so takde la kelam kabut masa nak berbuka tu.

Tempahan boleh dibuat pada setiap hari dari  11 pagi hingga 4 petang. Order yang dibuat pada hari ni, akan dihantar pada hari ni jugak. Cepat kan? Area penghantaran pula sekitar Selayang, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Setiawangsa dan Keramat.

Tapi kalau korang berada di sekitar KL, Jim's Porridge ada 2 kiosk yang dibuka setiap hari dari 11 pagi hingga 8 malam. Kiosk terletak di Ground Floor Busana @ Menara MARA dan Walkway Jakel (sebaris Chatime)

Banyak tau lauk pilihan untuk korang pilih. Nah AJ belanja lagi gambar.






Kalau korang nak tau lebih lanjut boleh layari :

FB :https://www.facebook.com/jimsporridge/
IG : https://instagram.com/jimsporridge  @jimsporridge

Dah baca sampai habis kan? Tunggu apa lagi? Order set Bubur Nasi Berlauk Jim's Porridge sekarang di : https://jimsporridge.oddle.me/en_MY



Pasti menepati citarasa korang!

email signature

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Tiada ulasan:

Catat Komen