Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 24 May 2019

Photoshoot Dulu Baru Raya di Kaio Studio / White Studio Shah Alam

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tak lama lagi kite semua dah busy nak raya kan? AJ pasti kebanyakan pada kite mesti dah siapkan baju raya yang cantik-cantik untuk di pakai masa pagi raya. Bila dah masuk lebaran, dah sibuk melayan tetamu yang datang bertandang dan kita pun sibuk kunjung-mengunjung rumah sanak saudara dan kawan-kawan jugak kan? Kadang tu, nak bergambar pun tak sempat!


So, apa kata kali ni kita sarung dulu baju raya awal-awal untuk sesi photoshoot dulu baru raya di Kaio Studio ataupun White Studio Shah Alam ni. Kalau taknak orang lain tau warna baju raya yang korang nak pakai nanti pun takpe, pagi raya semua dah ready termasuk gambar raya! Tinggal nak post je, mesti saudara mara dan kawan-kawan jeles tengok gambar raya korang yang meletop tu!



AJ sendiri pun dah siap dengan gambar raya tau dengan beberapa orang rakan blogger dan influencer walaupun ada lebih kurang 2 minggu lagi Aidilfitri akan menjelang. Awal kami dah rasa suasana raya! Tak sabar pulak nak beul-betul raya. Bila dah dapat gambar hasil bidikan lensa team Kaio Studio, lagilah rasa nak raya membuak-buak! Tak sabar nak post gambar yang banyak-banyak tu masa raya! Hihihihihi..



So far, AJ memang sangat berpuas hati dengan hasil kerja Kaio Studio. Ini pun bukan kali pertama AJ amik gambar kat White Studio Shah Alam tu. Dah berkali-kali dah! Yang dah penah berkerjasama dengan mereka mesti tau betapa teliti dan cantiknya gambar diorang kan? Kalau yang belum penah buat photoshoot raya kat sana, jangan lepaskan peluang! Bila lagi 1 family nak ada gambar cun? Inilah masanya.. Raya nanti sure dah sibuk macam AJ bagitau kat awal entri ni tadi.



Sekarang ni AJ dengar Kaio Studio ada buat promosi untuk mereka yang nak berphotoshot raya kat sana. Terdapat 2 background yang disediakan untuk korang, macam dalam gambar kitorang tu dengan 3 pakej menarik. Korang taknak ke ade gambar meriah macam kami? Nah AJ belanja lagi gambar kami lagi, lagi dan lagi!


So, kalau korang nak tau lebih lanjut mengenai 3 pakej yang disediakan oleh team Kaio Studio kat White Studio Shah Alam tu, korang boleh hubungi mereka dekat info yang AJ sertakan kat bawah ni:

Whatsapp :  +60 13-730 2880
Alamat :  1-06, Mitea Residence Office, No.5 Persiaran Sukan, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.

#KaioStudio #PhotoshootRayaKaioStudio #whitestudio #WhiteStudioShahAlam

P/s : Korang team raya mana tahun ni?


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment