Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 24 May 2019

Eye Pro Vision, Kedai Cermin Mata Murah di Sungei Wang Plaza, KL

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Ada yang nak ganti atau buat cermin mata raya tak? AJ dengar ade kedai viral iaitu Eye Pro Vision, kedai cermin mata murah kat Sungei Wang Plaza, Kuala Lumpur. Betul ke murah???? Baru ni AJ sendiri pegi Sungei Wang dengan Mr. JR, kebetulan dia nak tempah cermin mata. So kitorang nak tengoklah tahap kemurahan harga cermin mata viral yang ditawarkan kat sini. Dalam hati AJ "mesti cermin mata biasa-biasa je."


Tapi bila dah sampai kat Eye Pro Vision, sangkaan AJ tu meleset sebab disini cermin mata murah yang ditawarkan memang berkualiti dan ada waranti. So kalau dah beli, ada yang tak kene ataupun cermin mata korang rosak macam hilang skru ke, cermin ke, korang boleh datang rujuk balik kat sini.


Banyak sangat pilihan bingkai cermin mata yang ada, korang nak bingkai tebal, nipis, kecik, besar semua ada! Mula-mula datang, Mr. JR dah tak keruan, mana satu bingkai nak pilih. Pakai yang tu rasa macam okay, try yang lain pun okay jugak. Lama duduk depan rak tu untuk pilih bingkai je!  Ye korang, lelaki ni kalau bab memilih kalah perempuan jugak weh! Nasib baik staff kat situ sudi membantu dalam membuat pilihan. Terima kasih sangat kat William yang bagi pandangan bingkai mana yang sesuai untuk Mr. JR. Kalau tak, dengan AJ sekali pening nak tentukan mana yang sesuai dengan dia. Hahahahahaah.



Lepas dah pilih bingkai yang berjaya tawan hati, kita kena buat pemeriksaan mata dulu untuk tengok jenis rabun dan juga power kanta untuk cermin mata kita. Macam Mr. JR kan, dia memang dari dulu rabun, tapi degil tak nak pakai cermin mata. Pastu duk complaint kalau buat keje lama-lama jadi pening la, silau la. So padan la muka! Lepas tu barulah timbul keinsafan nak buat cermin mata baru. Tu yang AJ ajak ke Eye Pro Vision lepas baca banyak review yang okay pasal kedai ni.

Lens Alpha Blue 420

Lepas check mata je, William sarankan Mr. JR amik  Lens Alpha Blue 420. Apa tu? Ni kali pertama kitorang dengar, ingatkan semua kanta sama je. Tapi kat sini diorang memang sarankan kita amik Lens Alpha Blue 420. Korang kene tambah RM 60 je tau! So kalau tak amik, rugilah kan? Dah alang-alang buat cermin mata, biarlah amik kanta yang elok sikit kata Mr. JR pun.

Lens MultiCoat Biasa
Lens Alpha Blue 420

Lens Alpha Blue 420 ni bagus sangat untuk mereka yang ada masalah silau. William siap buat demo lagi perbezaan antara lens multicoat biasa dan Lens Alpha Blue 420. Memang terbukti, lens ni terbaik. William siap halakan lampu LED kat kedua-dua lens, tapi kat Alpha Blue 420 cahaya memang tak tembus, 100% menghalang sinar biru dan ultra ungu (UV420). Tak percaya? Tengok sendiri video kat bawah ni :



Wah! Hebatnya kamu Lens Alpha Blue 420! Selain tu banyak lagi kelebihan lens ni antaranya tahan lasak, tak mudah pecah, kalis calar. Bagus untuk mereka yang belajar, kerja dan banyak menggunakan komputer macam Mr. JR tu.

1 Jam, SIAP!

Selain tu tau tak apa yang best kat Eye Pro Vision? dalam masa 1 jam je, cermin mata yang korang tempah dah boleh siap. Sementara nak tunggu 1 jam tu, korang bolehlah cuci mata dan shopping kat Sungei Wang Plaza. Alang-alang menyeluk pekasam kannnn.... Hahahahhahaha...



Kos?

Kalau AJ kata murah, memang murahlah tu. Mr. JR cuma perlu membayar RM 125 je sahaja untuk cermin mata dia tu. RM 65 (bingkai) + RM 60 (Lens Alpha Blue 420). Serius, kualiti cermin mata dan harga yang ditawarkan oleh Eye Pro Vision sangat-sangat berbaloi.

Oh ya, kat sini memang banyak kedai yang letak papan tanda viral. Tapi pastikan korang ke kedai yang betul iaitu Eye Pro Vision yang terletak di alamat berikut :

Lot G 111, Ground Floor, sungei Wang Plaza, Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur.

Kalau tak jumpa keai korang boleh contact William sendiri di talian : 016-377 1304.

Pastikan korang pergi ke kedai cermin mata murah yang viral tu tau! Jangan tersalah pegi kedai lain pulak. kalau tak dapat lens boek Alpha Blue 420 tu, jangan kecewa pulak. AJ dah bagitau dah kedai mana yang betul-betul viral ni.



So Mr. JR dah dapat cermin mata raya, korang bila lagi?

P/s : Dia kata kan, dia nampak hensem pakai cermin mata ni. AJ terus krik krik krik. Hahahah!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment