Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 29 May 2017

Jom Beli Fesyen Muslimah Terkini dari Calaqisya di Carousell!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Arini dah 3 Ramadhan 1438H, bermakna tak lama je lagi Syawal pun bakal menjelma....
Pejam celik, tau-tau je dah nak raya kan? Makanya sekarang ni memang ramai yang dah mula membuat persiapan raya dalam kita menjalani ibadah puasa di bulan Ramadhan ni....
Tahun ni, AJ masih lagi beraya bersama keluarga... Tapi macam setiap tahun, AJ la "mastermind" dari segi pemilihan baju, warna dan sebagainya...
Pendek kata, kalau bab-bab baju raya ni semua family AJ serah bulat-bulat kat AJ la..
Jadi bagi memudahkan kerja AJ bab membeli baju raya ni kan, AJ pilih untuk beli secara online je terutamanya fesyen muslimah terkini dari Calaqisya....

Korang penah dengar pasal Carousell tak?
Kalau nak tau, Carousell ni adalah salah satu tempat yang AJ selalu buat pembelian secara dalam talian....
Pendek kata, segalanya dihujung cari je... Klik-klik, tunggu je barang sampai kat tangan korang...
Mana yang belum penah dengar pasal Carousell, meh AJ nak cerita sikit apa yang best kat sini...
AJ dah survey baju-baju kat sini tau, banyak pilihan pakaian muslimah moden Calaqisya yang boleh korang pilih...
Pelbagai design, size dan warna ada... AJ ni sampai rambang mata dibuatnya...
Sampai tak tau nak pilih yang mana, kalau ikut hati semua AJ nak beli!



 Bila AJ duk belek-belek dalam website Carousell, banyak juga design yang menarik kat mata AJ...
AJ sendiri pun memang dah lama berkenan sangat dengan baju-baju Calaqisya, terutamanya fesyen peplum...
Nak pulak memang design-design peplum ni, memang sentiasa "in" dalam dunia fesyen..
AJ pun tak terkecuali, mestilah nak bergaya dengan fesyen-fesyen terkini...
Kat Carousell korang boleh dapatkan pakaian idaman korang dengan harga yang jauh lebih murah.... Dengan Carousell korang dah boleh berjimat!
Jimat siapa yang tak suke kan? Bak kata orang "Alah membeli, menang memakai"... Haaaa... Gittewwww...



Kalau korang tak gemarkan fesyen peplum, jangan risau..
Kat sini terdapat pelbagai pilihan lain mengikuti citarasa fesyen korang...
Bagi sesiapa yang suka berjubah, banyak juga design menarik yang AJ tengok...
Kalau nak beli untuk Emak, takkan nak beli peplum kan? Mestilah nak jugak cari sepasang dua jubah untuk Emak AJ gayakan di Hari Raya nanti...
Haiii.. Tengok untuk orang lain, tapi dah terasa macam nak beli untuk diri sendiri jugak...
Acaner tu? Memang menarik sangat tawaran dekat Carousell ni tau!




Okay dah tengok dah pilihan-pilihan fesyen muslimah dari Calaqisya yang terdapat kat Carousell?
Mesti korang tertanya-tanya pula selamat ke membeli-belah kat sini? Dapat ke tidak barangnya??
Jawapannya mestilah selamat! Kalau tak, takkanlah AJ berani nak suggest korang shopping kat sini pulak kan....
AJ dah banyak kali berurusan dengan pengiklan dari Carousell tau...
Kalau korang ade berkenan apa-apa barang, korang boleh terus chat je dengan pengiklan barang tu.... Segala yang korang nak tau pasal produk boleh tanya....

Lepas tu yang paling mudah selain membeli melalui website, Carousell ade apps sendiri...
Muat turun je dari telefon pintar korang tu...
Lagi senang, mudah dan pantaslah nak berurusan dengan penjual....
Agak-agak berkenan, buat urusan pembayaran dan tunggu je barang sampai depan pintu....
Mudah kan? Dah jimat masa dan tenaga....

Nak shopping? Layari je website : my.carousell.com

Apa tunggu lagi? Jom membeli belah di Carousell...
AJ nak sambung shopping ni!
Baaaiiiiii!!! 😍😍😍

P/s : Agaknya ade dapat bonus raya tak?


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. Shopping je keje ko kannn

    ReplyDelete
  2. Akak pun ada beli dari Carousell ni..best sbb ada 2 way comunications..barang memang dapat

    ReplyDelete