Blogger templates

Jumaat, 21 Februari 2014

Tangkap Dia!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tadi adik blogger ade tegur dalam FB, nak tengok siapa follower ke 1000 AJ.....
Now AJ dah tangkap dia..... Hehehehheheh....
Eleh, 1000 je pun nak kepochi kan.... =P

So Hawa, akak dah tangkap dah dia...
Nak tengok siapa sila scroll.....

JENG... JENG... JENG....



Welcome Arifah Lee...... Jom ramai-ramai jenjalan kat blog beliau... =D

Sambil-sambil tu, nak bagi pesanan penaja sikit dari tuan tanah....
Terima kasih kamu, kamu, kamu dan kamu yang sudi follow blog AJ ni...
Al-maklum blog tak seberapa, suam-suam kuku je......
Mana yang AJ tak sempat follow balik tu sila inform ye..
Bukan ape, kadang tak jumpe la backlink korang......
Sorryyyyy......

P/s : Nak jadi kawan alam maya dan alam nyata.... =D





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

18 ulasan:

  1. Assalamualaikum AJ, wahh dah 1000.. buatlah giveaway ke. hehehee ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam Sheila.....
      Tak berani nak buat GA..
      Lagipun lately takde masa...
      Kang tak sempat monitor.....
      Insyaallah 1 mase nanti..

      Padam
  2. wah wah.. dah 1k followers... tahniah... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.....
      Ade jugak yang sudi follow...

      Padam
    2. wahhh bestnya dah 1k followers...terbaik!! ;)

      Padam
    3. Alhamdulillah.....
      BTW, saya cuba follow kamu balik, tapi blog kamu takde follower button pulak....

      Padam
  3. Tahniah, dah ada 1k followers.
    Sama2 juga. Hehehe....
    Nak tanya, camne nak buat komen box yg boleh reply macam AJ ni eh?
    Tq in advance...hehehe

    BalasPadam
  4. ramai dahh..suke background blog ni

    BalasPadam
  5. Tahniah, he he he..

    aqumad.com

    BalasPadam
  6. aduhh letih nyer...singgah sini kayuh cikal...apa!! dah 1000 dah..Tahniah... :)

    http://www.k-ridersteam.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. dah manyak..tahniah ayue...
    tahniah hawa..!

    BalasPadam
  8. Assalammualaikum..AJ,

    tahniah bil. follower dapat sampai 1k...

    mselim3

    BalasPadam
  9. yeay !! dah tangkap.. hehehe.. Tak kepochi la akak. Tahniah buat arifah lee. patut la tetiba dia add fb hawa. rupanya akak ado mention namo eden kek dalam ni haaa.. tahniah kakak :D

    BalasPadam
  10. Wow ... makin hebat, teruskan usaha

    BalasPadam