Blogger templates

Khamis, 26 Disember 2013

Seiras Nabila Huda??


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Mase nak turun makan tadi, nampak orang shooting...
AJ tak perasan pun sape pelakonnya...
Malas nak busybody.... Perut pun dah berlagu riang kan...

Balik dari lunch, group shooting tu still ade lagi....
AJ toleh je, ternampaklah pelakon yang AJ suka sangat, sangat dan sangat....
NABILA HUDA!!!
AJ ape lagi, taknak la lepaskan peluang bergambar kan.....
Dulu penah jumpe sekali masa AJ shooting program platun Astro....
Tapi tak sempat pun nak amik gambar...
Sebab AJ busy gile untuk program tu kan.....
Akhirnya dapat jugak bergambar dengan dia...


Ehhh???!!!
Ade yang tegur cakap muka kami ni iras-iras....
Betul ke Bohong????? =P
Memang dari dulu selalu orang tegur...
Tapi AJ rase, Nabila Huda extra cantik kot...
Opsssss... Terkembang pulak!!!
Hehehehehhe...
Lagi 1, dia nampak tinggi gile sebab pakai heels tau....
Dia pun lebih kurang tunggi AJ je..... =D

"I don't care about her look, what she wear, what she have done, her attitude etc....
I just love HER....
She's very-very talented..."

P/s : Ade yang jeles ke??? =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

19 ulasan:

  1. dia sepupu my husband.. memang baik.. tak kesah la dia pakaian cmner.. org tak kenal dia memang akan cakap mcm2.. tp dia sangat baik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la, tadi pun masa nak amik pic dia sporting je.....
      Ade sisi baik dia yang orang tak nampak....

      Padam
  2. agreed....!! dia memang talented....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagilah ape watak pun kan...
      Selalu terkesan kat penonton kan...
      Nak2 kalau watak antagonis tu....
      Rase nak tumbok2 je... Hehehhehe...

      Padam
  3. chantekkk.. akak peminat nabila huda,berlakon besh sgt..wlpn byk kontroversi dia ni tapi tak palsu. mmg layan kalau dia berlakon

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia manis je kak.....
      Betul, she just be herself..... =D

      Padam
  4. oww...sy pon suka sgt dia...cantik n talented... suma harap satu hari nanti dia akan berhijab...

    macam sama pulak....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah 1 hari nanti....
      Untuk AJ juga ni... =D

      Padam
  5. memang ada orang jelessss.. me is jeles okeh hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak kakak ku..
      Takmolah jeles....
      Heheheheh..
      Saje kasi bakar line ni... =P

      Padam
  6. setuju...bil memang berbakat...menjadi jer lakunan nyer...cer tgk...kat mata n idung kut iras kamu berdua..miihaa...

    BalasPadam
  7. bohong.. tettt kena karen... zzzzzzzz

    BalasPadam
  8. suka lakonannya.....memang terbaik....!

    BalasPadam
  9. nabila mmg berbakat besar.. teringat arwah ayah deqla penah kata dia suka tgk nabila berlakon.. smua watak mmg menjadi... :)

    BalasPadam