Blogger templates

Selasa, 31 Disember 2013

Durian Crepe Sedap Rupanya...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dulu mase orang duk sibuk-sibuk pasal durian crepe, takde AJ heran de...
Penghujung 2013 barulah terhegeh-hegeh nak rase...
Tu pun tadi kawan AJ tunjuk tempat yang sedap....
Rase cream dengan durian seimbang je....
Ecewahhh!! Sembang macam dah 12 kali makan.....
Hehehehehehe.... =D

Tetibe kan, timbul 1 perasaan...
Ruginye la aku tak rase mase orang kecoh-kecoh pasal durian crepe ni...?
Kan dah ketinggalan....
Huhuhuhu.....


P/s : Selamat Tahun Baru!!!





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 ulasan:

  1. happy new year..macam kenal je :) marilah singgah blog iman dan update entri http://ayuiman88.blogspot.com/2013/12/penulisanku-pertama-dan-terakhir-untuk.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy new year..
      Lama tak nampak kan... =D

      Padam
  2. Memang sedap durian crepe ni AJ.....nak2 kalau dalamnya tu penuh dengan isi durian...

    Happy New Year ! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang ni rase dia seimbang...
      durian dengan cream same banyak.... =D

      Padam
  3. SEPUPU SAYA ADA BUAT DAN JUAL.. MEMANG SEDAP..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la, sedap..
      Rugi tak makan dari dulu.... =D
      Kalau dekat KL bolehlah order dengan dia...

      Padam
  4. Balasan
    1. Meh sini....
      Kalau jumpe nanti, akak bawak gi tempat yang jual ni... =D

      Padam
  5. Ros still tak leh terima durian crepe.. kot jumpa yang tak best kot?.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkinlah kot......
      AJ ni 1st time makan dah jumpe yang best..
      Tu yang terus suka tu kot... =D

      Padam