Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 18 November 2013

Event : Memperkenalkan Produk Terbaru Wacom


ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA


14 November 2013 bertempat di Publika, Wacom mengumumkan strategi perniagaan sekaligus memperkenalkan produk terbaru yang akan akan dilancarkan tak lama lagi...

Berita baik!! Kini sesiapa saja boleh menterjemahkan dan mencurahkan idea dalam bentuk visual.
Rangkaian produk Wacom yang terbaru ini direkacipta untuk pengguna biase dan professional.
Antara produk-produk yang diperkenalkan pada majlis hari ini ialah tablet kreatif prossional Cintiq Companion, rangkaian produk Intous serta pelbagai stylus dan tablet untuk pengguna Bamboo sebagai hasrat untuk Wacom mengembangkan landasan penggunanya.

Jom berkenalan dengan produk utama pada majlis tersebut.

CINTIQ 
Jadikan dunia ini studio anda dengan CINTIQ Companion mudah alih terbaru.
Kebebasan kreatif proffesional yang bergabung dengan ciri mobiliti tanpa had memberi pengalaman asli berkarya secara langsung di atas skron, sama ada dengan pen profesional Wacom atau dengan fungsi multi-sentuhan tablet.
CINTIQ Companion yang mudah alih beroperasi dengan sistem Windows 8, manakala CINTIQ Companion Hybrid menggabungkan kuasa kreatif CINTIQ Creative Display 13 inci berciri penuh dengan kehebatan tablet Android.

INTUOS
Tablet Wacom Intuos Creative yang inovatif merupakan sebuah peranti pintar yang menawarkan cara yang lebih ekspresif dan spontan dengan mnggabungkan keupayaan pen sensitif tekanan dan skrin multi-sentuhan (keupayaan multi-sentuhan tersedia bagi semua Tablet Pen Intuos Creatif kecuqli Intuos Pen [kecil]) kepada komputer anda.
Intuos Manga yang lengkap dengan applikasi ilustrasi Manga dan alat animasi, mudah dialih dan sesuai untuk digunakan bersama desktop.
Intuis Creative Stylus yang sesuai untuk Ipad, merupakan pen kreatif dengan mata pen sensitif 2.048 paras tekanan yang unik untuk memberikan kawalan melukis seakan-akan berus, marker dan oen pada kertas.

BAMBOO
Pengguna yang suka bersosial dan ingin menonjolkan keunikan gaya hidup, mereka boleh memilih produk dalam rangkaian Bamboo iaitu Bamboo Stylus alpha, Bamboo Stylus solo Generasi 2 atau Bamboo Stylus duo untuk melukis, menulis dan mengemudi di atas tablet dan telefon pintar mereka.
Bamboo Pad, sebuah touchpad dengan stylus digital, merupakan alat dwi-input yang membolehkan fungsi menanda dan melukis dengan stylus seperti menggunakan pen dan kertas.
Bamboo Pad boleh didapati dalam versi berwayar atau wireless.

Rangkaian harga :
Cintiq Companion - dari RM5749 - RM9749
Intous Tablet - dari RM289 - RM719
Intuos Pro Tablet - dari RM999 - RM1999
Bamboo Stylus - dari RM35 - RM369


Demo visual yang boleh dilakukan dengan produk Wacom


Ucapan oleh Ms. Cecilia Woon (Wacom Senior Regional Marketing Manager South East Asia & South Asia)

Antara rangkaian produk terbaru Wacom

Pada majlis tersebut, pihak media diberi peluang merasai sendiri pengalaman menggunakan produk-produk Wacom...
Dan yang paling menarik, kami diberikan cenderahati merupakan Bamboo Pad - Wireless yang berharga RM349!!!
Thanks Wacom... =D

Cenderahati dari Wacom!!!!

Kalau korang berminat untuk mendapatkan produk Wacom boleh layari www.wacom.com

Cintiq Companion dan Cintiq Companion Hybrid boleh didapati secara eksklusif di e-stor Wacom Asia Tenggara mulai awal November.
Pelanggan boleh membuat pesanan sekarang di www.facebook.com/wacomsea
Manakala produk lain bakal diperkenalkan secara progresif di Singapura."Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments: