Blogger templates

Khamis, 25 Julai 2013

Voucher Discount 15% ZALORA Untuk Pembaca Blog AJ!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ini Entri Melekat..Sila scroll ke bawah untuk entri baru.... =D


Arini AJ dengan senang hati nak bagitau kepada semua yang tengah baca entri ni,
AJ nak bagi korang Voucher Diskaun 15% ZALORA!!!!!
So apa tunggu lagi....
Silalah ke lama web ZALORA...
Lepas tu pilih mana yang berkenan......
Lepas tu masukkan kod ni

ZBAP0Y5

Jangan lepaskan peluang....
Nak dekat-dekat raya ni, elok sangatlah kan.....

P/s : Shopping Mode ON!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

36 ulasan:

  1. fuyoooo... 100 percent tak de ke kak AJ??? X)

    BalasPadam
  2. Selamat menanti iftar hari ni Aj.., selalu ke membeli dengan zalora ?

    BalasPadam
  3. 100% kena suruh Cik Abang @✿AINAA ROSEBERRY✿ belikan la...
    Hehehheheh..

    BalasPadam
  4. Xtahu nk beli apa kt zalora haha

    BalasPadam
  5. Wow ada baucer diskaun. Setelah sekian lama barulah bulan lepas beli iPad Igo di Zalora. Tak sangka pula penghantaran mereka tak sampai 24jam menangkis tanggapan negatif mengenai mereka sebelum ini.

    BalasPadam
  6. sgt pemurah.... mentang2 la bulan ramadhan...heee

    BalasPadam
  7. bley la..dpt diskaun ye..untung2

    BalasPadam
  8. boleh shopping raya ni..

    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - www.myvitrd.com"

    BalasPadam
  9. @Nadia Johari, shoppingkan untuk AJ sekali ye...
    Hakhakhak... =P

    BalasPadam
  10. Hehehhehehhe....
    @Nizam Ijam, pape je....
    Barang lelaki pun ada kan..
    Tapi tak sebanyak barangan wanita la...

    BalasPadam
  11. Dulu masa memula setup memang teruk sikit @akubiomed...
    Sekarang ni diorang dah improved dah...
    So far sepanjang beli kat situ, tak penah lagi la ade pape masalah... =D

    BalasPadam
  12. Murah 15% je la @man..
    Hehehhehe..

    BalasPadam
  13. Hahahhaha...
    @the malay male, dah dapat offer suruh bagi kan, bagi je la...
    Hehehheh.. =D

    BalasPadam
  14. Cuci kak @Riedaffya ibrahim, jangan tak cuci..
    Hehheheh..

    BalasPadam
  15. Disebabkan sebelum ni dah puas shopping di Zalora. Now, dah hilang mood nak shopping lagi

    BalasPadam
  16. amboi best tu AJ !

    BalasPadam
  17. heheheh.... Takpe @Mieya Atiera, bagi peluang kat orang lain lak kan..
    Hehheheh...

    BalasPadam
  18. wah.. terbaiklah.. banyak juga diskaun tu :)

    BalasPadam
  19. best tu..nak dkt raya lagi byk diskaun !!

    BalasPadam
  20. dekat raya mkin byk sale...bestnyaa.. :)

    BalasPadam