Blogger templates

Isnin, 15 Julai 2013

Iftar dengan Blogger : OHSEM!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam 14 Julai 2013 / 5 Ramadhan 1434H, AJ join event berbuka puasa dengan blogger...
Ni merupakan event pertama yang AJ join sejak berblog ni.....
AJ dapat tau pasal event ni pun melalui FB....
Memula macam segan jugak nak join....
Tapi, kalau AJ tak join bile lagi kan...... =D

Iftar ni diadakan kat Restoran Tupai-Tupai seksyen 13, Shah Alam...
Ada lebih kurang 27 orang blogger sporting, cantik dan kacak yang join....
Semuanya AJ baru 1st time jumpa tau....
Tak sangka, diorang mesra dan peramah....
Tak terasa pun macam 1st time jumpa....
Dah macam family.....
Memang havoc dan enjoy gila bila duduk semeja dengan blogger-blogger ni....
Alhamdulillah... Happy dan paling penting perut pun kenyang..... =P

Thanks pada semua yang sudi nak cakap dan tegur AJ...
Minta maaflah kalau ada terkasar ke, terlebih gurau ke, terrosakkan gambar korang ke....
Maklumlah, AJ ni spesis "camera alert"....
Hahahahahha.... =D
Rasanya terserlah kot perangai gila kamera tu malam tadi.....

So taknak type panjang-panjang dah....
Jom layan gambar yang sempat AJ snap..... =D
Sorry pakai camera gadget je, so gambar tak berapa nak Ohsem!...


Mestilah nak tempel gambar Puan Sri blog dulu kan.....
Kihkihkihkih... =P






















Si kecik Yuyu Zulaikha


Blogger Sheila Salim


Blogger Nadia Johari


Blogger Ainaa Roseberry


Blogger Yana Rosle


Blogger Eila Azzahra


Blogger Deq Noor


Ni lah antara blogger-blogger yang sporting habis tu..... =D

Bro Framestone
Yuyu Zulaikha
Sheila
Shakira
Ainaa Roseberry
Syukri Tahir
Tya
Nadia Johari
Deq Noor
Acul
Farisya
Irwan Alessa
BroFami
Farid Laham 
Kaio
Abang Ensem
Yana Rosle

Dan ramai lagi....
Nanti dapat link blog korang, AJ update tau... =D


Blogger "SPORTING, COMEL, CANTIK, CUTE, KACAK BERGAYA" in action.... =D

Tak sabar nak tunggu kalau ada event raya pulak lepas ni... =D

Kalau nak tengok gambar lagi KLIK SINI

LAGI 1..... Jom layan sekali video ni......
Tapi kalau nak layan berkali-kali pun takpe.... =P


Credit to : http://iluvtour.com/

P/s : Terpanjang pulak entri ni.....
Hehheheheheh... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

79 ulasan:

  1. Assalamualaikum AJ, heee sheila tak berapa camera alert macam AJ. gambar pun tak banyak, heee best sangat jumpa korang semuaaa. next time jumpa lagi okey?

    BalasPadam
  2. :)

    banyak gambar yang dia amik ek

    www.broframestone.com

    BalasPadam
  3. Best!! meriah..I is jelossss!! hehehe ;p

    BalasPadam
  4. dimana ada kamera di situ ade Aj..haha

    BalasPadam
  5. bestnya, nak gak join tapi xde transport nak g :(

    BalasPadam
  6. Waalaikumussalam @Sheila Salim.....
    Hahahhaha...
    Tapi ade je gambar..
    Kira okaylah tu... =D
    Okay sure!!! Mesti nak jumpa lagi... =D

    BalasPadam
  7. Aah @combi, diorang pun sporting2... =D

    BalasPadam
  8. Ingatkan sikit je @Bro Framestone, skali upload baru perasan...
    Hahhahahha..

    BalasPadam
  9. amboi meriah sungguh tu AJ

    BalasPadam
  10. @Nadia Johari, hahhahahahah tau takpe....
    Dah dia, dia lagi...
    Adoiii....

    BalasPadam
  11. Memang besar @the malay male..
    tak lalu sumbat dah..
    hehheheh..

    BalasPadam
  12. AJ pun naik public transport je @iu-hazirah.. =D
    Takpe, next time kalau ada lagi, kita gi sesama...

    BalasPadam
  13. kak Yuyu comel! jeles gila tak dapat join :( jauh oh

    BalasPadam
  14. memang meriah kak @Kesuma Angsana..
    Walaupun tak berapa ramai, tapi kecoh...
    Hahahhahah..

    BalasPadam
  15. Dia sangat comel @Dianaa..
    Takpe dik, nanti insyaallah dapat join gak event2 lain tu...

    BalasPadam
  16. akak dah agak dah nampak penampakkan kelibat aj...he he he... akak tak dapat nak join this time around..next if ada jodoh kita jumpa yer sayang...

    BalasPadam
  17. Yeke kak @Farah Waheda Wahid??
    Hahhahahah..
    Takpe kak, nanti ada lagi joinlah.....
    AJ pun nak jumpa akak jugak... =D

    BalasPadam
  18. Wah.. Bestnye.. Salam Ramadhan AJ :)

    BalasPadam
  19. jeles tgk korg...

    *x dpt join sbb event family...

    BalasPadam
  20. Takpelah @kaizen, ade rezeki lain kali join lah... =D

    BalasPadam
  21. yg tensen nyer slalu x dpt join.. wuuuuu....

    BalasPadam
  22. @Farisya Anastasyia pulak plan...
    Akak join je..
    hehheheh..

    BalasPadam
  23. Belum masa kot @kaizen...
    AJ pun dulu macam tu....
    Asal ada je mesti tak dapat join..
    Last2 dapat gak..

    BalasPadam
  24. lepas kita..kita lagi yang enter frame..hihihi

    BalasPadam
  25. walaweh... bestnya.. terbaik lah

    BalasPadam
  26. Best @boni kacak..
    kalu ada Boni mesti lagi havoc kan... =D

    BalasPadam
  27. Ini best ni. tunggu nanti entri kitorang pulak.
    -kaio-
    http://iluvtour.com

    BalasPadam
  28. AJ, bestnya..teringin nak join aktiviti camni..

    BalasPadam
  29. wah bestnya kakak :)..
    yaya klik iklan satu sini..

    BalasPadam
  30. terima kasih kak AJ sebab telah byk tolong ena dengan st.. kalau tiada korang, memang tak semeriah yang ni

    BalasPadam
  31. hehe best! tak dapat nak join semalam ^^

    BalasPadam
  32. No problem @✿AINAA ROSEBERRY✿ dear..
    Apalah sangat kalau setakat datang makan dan memeriahkan majlis.... =D
    Lain kali kalau ada lagi jangan lupa jemput akak tau... =D

    BalasPadam
  33. Takpe, kalau ada lagi boleh jumpa @Zuan pulak.. =D

    BalasPadam
  34. RAJIN AWAK JOIN BENDA2 CAMNI ERK. KALAU SAYA, BUKAN TAK RAJIN,TAPI SAYA NI LELAKI MELAYU YANG PEMALU SKIT.. HAHAHA

    BalasPadam
  35. bestnya
    TAPI ada yg x kenAL
    KLU SETIAP PIC TU ADA NAMA LG BEST

    BalasPadam
  36. banyak jugak gambar awk ambil... hehehehe

    BalasPadam
  37. salam ramadhan..singgah sahur.salam ukhwah ohblogger malaysis

    BalasPadam
  38. salam singgah. wah bestnya iftar rearami mcam ni. salam kenal

    BalasPadam
  39. uish tak hajak.. hehe.. maybe i'm not so OHSEM! hehehe gurau je..

    BalasPadam
  40. bestnya...kalau dah berjumpa blogger tu mesti ohsem....semuanya ceria...

    BalasPadam
  41. AJ..woO meriahnya !! , pcl dapat invite dari AJ..tp sori lah x dpt join korang.. memang nampak happening sangat ea.. siapa yg paling kecik dari AJ tu??

    BalasPadam
  42. walaweh... memang terbaiklah.. pergh.. harap2 ada pula sambutan untuk hari raya ni. dapat berkumpul ramai-ramai lagi macam ni :)

    BalasPadam
  43. wahhhh bestnyee.. jeles tahap tenuk dah niii.. kihkihkih.. tp kan kalo deqla dpt join hari tu mesti segan giler ar.. siap nk ckp2 tu.. huhu.. lgpun deqla hari tu demam.. ni pun baru baik demam...

    BalasPadam
  44. fuh... dalam diam2 byk tul dia amik gambar. ni belum lagi pakai camera DSLR. kompem x abis2 dok shoot je :D

    BalasPadam
  45. syok yer berbuka ramai2 kan..

    BalasPadam
  46. wah,,, best kan? tngok gambar pun dah dapat bayang gamat dia macam mana,, hehe

    BalasPadam
  47. ree yime ni Kebetulan AJ memang @fairus, tu yang join tu..

    BalasPadam
  48. AJ pun tak berapa cam sangat @.::: Princess MOMOY :::....
    Hehhehehhe..

    BalasPadam
  49. Tu la @Tengku Syukri, rasa cam tak banyak..
    Bila upload baru sedar... =D

    BalasPadam
  50. Salam ramadhan @mama3heroo...
    Thanks singgah.... =D

    BalasPadam
  51. Salam kenal @Ija Rased..
    Aah... Best sangat... =D

    BalasPadam
  52. AJ pun tau lambat kak @Normi Nieza... =D
    Nasib sempat join...

    BalasPadam
  53. Alamak @Al Kisah, AJ pun tak tau nak invite sape lagi..
    Tunggu raya punya event kalau ada ye. =D

    BalasPadam
  54. Aah kak @Sukma Haron..
    Kecoh jadinya tempat tu... =D

    BalasPadam
  55. Takpe @PakcikLie PCL, mungkin lain kali.. =D
    Itulah Yuyu Zulaikha....
    Comel kan dia.. =D

    BalasPadam
  56. @boni kacak cepat plan..
    AJ pun nak join lagi... =D

    BalasPadam
  57. Hehhehhe.....
    Janganlah segan2 @Deqla Manjew...
    Tapi AJ sure sampai situ mesti tak segan dah... =D

    BalasPadam
  58. Hahhahahaha....
    @Mohd Rasul Abu Hanipah, AJ pun tak sedar...
    Bila upload baru tau...
    Kalau dapat DSLR mau beribu gambar...
    kihkihkih.. =P

    BalasPadam
  59. Aah kak @Riedaffya ibrahim, memang syok...
    Rasa nak join lagi... =D

    BalasPadam
  60. Kecoh sangat @muja, walaupun tak berapa ramai... =D..

    BalasPadam