Blogger templates

Isnin, 22 Julai 2013

Excidently Terjumpa Yana Super Cookish!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Malam tadi AJ berbuka kat luar...
Patutnya plan nak makan mee kari kat Mydin Subang..
Sekali tengok dah penuh...
So AJ pun teringat 1 kedai yang biasa kitorang makan kat USJ dulu.....
Balik tu nak dijadikan kisah, Mr.JR tegur 1 kedai ni..
"Eh?? Ada kedai makan baru ke??"
AJ tak perasan pun kedai tu....
Sekali toleh terpandang signboard "Yana Super Cookish"
Tetiba AJ cakap dengan Mr.JR "pusing balik, pusing balik!"
Dia tanya "kenapa?"
AJ cakaplah tu kedai Yana Samsudin aka Wawa Semput punya kedai....
Harap-harap dia ada la...
Sampai je sana AJ nampak kelibat kak Yana...
Terus tegur dia dan cakap tak sengaja ternampak kedai dia.....
Hahahhahahahaha.....
Memang jodohlah tu....
Masa puasa lepas AJ memang malas nak jejak booth dia kat Danau tu...
Ni dah tau kedai, senanglah pegi kedai je....
Arini disebabkan tak plan nak beli kuih pun.....
Datang kedai pun sebab excidently "ter"nampak....
So AJ try dulu kuih raya yang ada..... Nuff said SEDAP!!!!
Ni bukan auta atau entri amik hati sebab Yana tu artis.....
Ini betul-betul sedap..... Tak manis tak tawar rasa dia.....
Last-last AJ amik choc moist cake....
Coklat dia membuatkan AJ melting..... =D
Minggu depan baru AJ nak datang borong kuih..... (Mr.JR pun dah gaji kannnnn.. =P)
Minggu ni tak boleh beli lagi...
Sebab i know i'll finish it before raya....
So baik tak payah...
Hahhahahahhaha.....
Sempatlah AJ bergambar dengan dia.... =D


Thanks Mr.JR yang melayan karenah AJ ni...
Hehheheehe.....
Geleng kepala dia kejap... Tapi dia layankan jugak... =D


Ni la Choc Moist Cake tu.....
Hehehhehehe...
Tak terliur ke tengok coklat tu???
Rasanya.... Sedap okay... =D

Okay sesiapa yang teringin nak pegi Yana Super Cookish boleh refer map ni.....
Dekat USJ 1 tau....
Pegi minggu depanlah nak???
Boleh kita blogger ni jumpa sekali.. =D


P/s : AJ is "Photogedik!"
Tak dinafikan...
Hehhehehehhehe.... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

35 ulasan:

  1. Aduhai...choc cake tu...nampak cam sedap jer AJ

    BalasPadam
  2. amboiii kalo retis laju je eh.. cer kalo tu kedai deqla, mesti wat dono je..hahahahaha...

    BalasPadam
  3. ni memang nampak sedap ......

    BalasPadam
  4. Memang sedap kak @Aziela....
    Terasa coklatnya... =D

    BalasPadam
  5. Hahahhahhahaha....
    @Deqla Manjew, tak sengaja terjumpa je ni...
    Tu pun sebab Mr.JR duk tegur...
    Kalau tak AJ sendiri tak perasan... =D

    BalasPadam
  6. Rasa dia pun bukan indah khabar dari rupa @ma ❥... =D
    Puas hati sangat...

    BalasPadam
  7. hehe mmg jodoh AJ nak bertemu dgn Yana kann ;)

    BalasPadam
  8. Lain la muka yana without make up..nmpk pucat sikit.. btw kek tue mmg nmpk sedap la AJ.. ;p

    BalasPadam
  9. haaaa..mohon bawak ika nnt . hahahhaa

    BalasPadam
  10. aduhai mmg sedap tu AJ !

    BalasPadam
  11. kek tu nampak sedap la AJ...

    BalasPadam
  12. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    BalasPadam
  13. huyooooooooooo!!!! untunglah dapat jumpa artis.. perghhh jeles nau!

    BalasPadam
  14. Ni dia baru je lepas cuci muke kak @♥ Mrs. Secretary ♥...
    Hehehehehe....
    Sedap kak...

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah kak @Normi Nieza, memang sedap...

    BalasPadam
  16. kak @Zee Suhaini, rasa dia pun sedap macam rupa kek tu...

    BalasPadam
  17. @Sangat sangat sangat dan sangat menggoda nanieybarnieylurviey..
    Hehehehhe...

    BalasPadam
  18. Salam perkenalan kak @Rose Azadir...
    Okay AJ Singgah.. =d

    BalasPadam
  19. Takdelah tinggi sangat pun @pinky_liscious..
    Hehehhehe...
    tapi dia manis dan peramah...

    BalasPadam
  20. Hahahahhaha...
    @✿AINAA ROSEBERRY✿, tak sengaja je semalam tu....=P

    BalasPadam
  21. cadang nk pergii huhu tah bile boleh pergi.. terliur tgk moist choc cake tu hadoi

    BalasPadam
  22. WAH.. BERSAMA ARTIS LAGI.. :)

    BalasPadam
  23. selamatlah nur singgah malam, kalau tidak dah meleleh air liur nur tau...

    hehehe

    lainnya yana...

    BalasPadam
  24. nampak sedap, bape harge tu ^^

    BalasPadam
  25. Wahh...cantik tak dia kak aj....

    BalasPadam
  26. kenapa muka dia menyeramkan..hahhaa

    BalasPadam