Blogger templates

Isnin, 22 Julai 2013

Dah Boleh Dengar Lagu Raya Kan??


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini dah 13 Ramadhan 1434H, dah 13 hari umat Islam berpuasa kan??
Dah ada yang kantoi puasa ke??
Kalau perempuan tu lain cerita okay......
Yang lelaki tu... Jangan nak bolos puasa tu ye...
Babab nanti.... =P


Sekarang ni dah boleh pasang lagu raya kan???
AJ ade terbaca dalam fb, yang stesen radio dah start pasang lagu raya....
Yeke?? AJ ni jarang dengar radio melainkan masa dalam kereta....
So AJ pun nak memperdengarkan lagu raya ni buat korang lah.....
Tapi jangan nak seronok sangat ek........
Puasa ada berbelas-belas hari lagi tau......
Kang dah syok dengar lagu raya, ada yang dalam kepala tu dah raya...
Mulelah tak puasa... Ehhhhh???
No no no.. =P

Jom layan....



P/s : Tailor dah call....
Baju raya dah siap...
Yahooooo!!!!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

22 ulasan:

  1. Arghhhh tak mahu dengar!! nanti mood nk study tak ada.. huaaaaaaaa

    BalasPadam
  2. Yeayyyyy tak lama lagi nak raya ;D hehe

    BalasPadam
  3. semangat kemaen AJ neyh! ^^ babab kangggg . hehe :P

    BalasPadam
  4. Kihkihkih..... @✿AINAA ROSEBERRY✿, lupe pulak ade orang tu nak exam.... =P

    BalasPadam
  5. Semangatlah @ainil fazieda, sebab baju raya AJ dah siap...
    Hehehhehhe...

    BalasPadam
  6. suria fm dah pasang lagu raya pagi tadi..tapi feeling tu xsampai lagi la..huhuh

    BalasPadam
  7. SEKEJAB SAJA RASANYA BERPUASA.. KALAU AJ NAK DENGAU LAGU RAYA, KIRA DAH BOLEH LA NI..

    BalasPadam
  8. masuk mall , first ramadhan dah lagu raya ... huhuuu ... layanz

    BalasPadam
  9. ye.. boleh je dgr lagu raya seblm puasa pun..hakhak...nnti deqla nk tukar jugak lagu kat blog nk pasang lagu raya.. =)

    BalasPadam
  10. lagu raya ni bila-bila pun boleh di dengar. tak gitu

    BalasPadam
  11. Akak kat ofis pagi nie dah start pasang lagu raya la AJ..hehehe
    Ambik mood nak raya.. baru semangat nak kerja..hehehe ;p

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum AJ. huwaaaa tanak dengar dulu lagu raya. nanti sedih ohhh =_________='

    BalasPadam
  13. kejap jer..hari nie dah 14hr kita puasa..:)

    BalasPadam
  14. hari hari dengar lagu raya dah nie..semangat2

    BalasPadam
  15. AJ, saya dah siap download baru lagu2 raya..hahaha..excited terlebih kan

    BalasPadam
  16. Klasik nasional lagu raya dia betul2 rare! :)

    BalasPadam
  17. nak lagu dendang perantau... baru la sesuai dengan mood org merantau mcm sy ni...

    BalasPadam
  18. dekat shopping mallm sebelum puasa dah pasang lagu raya. ayayaya, memang bersemangat shopping mall di malaysia ni :D

    BalasPadam
  19. cik siti ni raya pertama dah dgr dh lgu raya

    BalasPadam
  20. hahaa..dah boleh dgr..yeahaha

    BalasPadam