Blogger templates

Isnin, 10 Jun 2013

Surprise Birthday!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Malam minggu AJ berpakat dengan kawan-kawan nak surprise kan Mr.JR....
Plan last minute ni....
Memula kawan kami tu ajak makan kat rumah dia je..
Lepas tu AJ mesej minta diorang belikan kek.....
So petang tu AJ terus pegi tempat keje Mr.JR....
AJ bawak Mr.JR pegi makan sementara kawan-kawan siapkan makanan.....
Tapi boleh pulak jalan tengah-tengah town tu jem ya amat.....
Aduhai.... Stress AJ kejap.......
Lepas makan tu kitorang terus je tergesa-gesa gerak rumah kawan tu...
Masa masuk tu, Mr.JR ta syak apa-apa....
Fuhhh.. Lega....
AJ pun terus pegi dapur kononnya nak amik air sejuk lepas dia duduk kat ruang tamu.....

Then........

Keluarlah kek dengan lagu birthday....
Hehhehehehehhehe...
Nampak terkejut muka Mr.JR time tu...
Apa?? Ingat U sorang je pandai surprise kan I??? =P
Tapi sayangnya takde amik gambar pun masa tu......
AJ pegang kek kan... Mana dan nak pegang hp dah... =P
Jom layan sekeping dua gambar dan keek masa tu.... =D





Belanja makan kat secret recipe je... =D



Ni la surprise nya......
Nampak tak yang excited "belated birthday girl" tu...
Hahahahahah... =D


P/s : Alhamdulillah.....
Dah menginjak dewasa dah masing-masing....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

16 ulasan:

  1. kan... dah menginjak dewasa dah.. cepat2 la tawen... hehehe...

    BalasPadam
  2. happy besday buat mr jr..

    BalasPadam
  3. heee malu2 kucing plak MR.JR tu...
    nway happy belated birthday to both of u ;)

    BalasPadam
  4. Bagai pinang dibelah2 aih.. ;p

    BalasPadam
  5. bestnya dapat suprise birthday...
    Nur pernah dapat sekali..mmg gila2 terkejut...hehehe

    BalasPadam
  6. wahh best la surprise cam tu.. rasa dihargai kan.. ;)

    BalasPadam
  7. mesti reaksi masa suprise tu priceless

    BalasPadam
  8. Eh2. nmpak macam birthday AJ plak. hihihi... hepi belated birthday to both of u.. birthday dekat2.. nnt kawen pon pilih tarikh around tu jugak ye. :P

    BalasPadam
  9. bestnyer AJ

    BalasPadam
  10. sukalea AJ ni.. AJ ni natural, not pretend to be sum1.. suka d way u r.. =) hee.. tu pasal suka tgk keek AJ.. =)

    happy belated birthday buat AJ, n hepi besday buat Mr Jr.. hu2

    BalasPadam
  11. alolololo..malu2 kucing dan manja pulak kamu berdua ye. hehehe

    BalasPadam
  12. woahhh sweetnyerr korang..hikss^_^

    BalasPadam
  13. die surprise x..teruja x..nangis tak..haha

    BalasPadam