Blogger templates

Click to Follow...

Isnin, 10 Jun 2013

AJ Di Majlis Resepsi Anak Rosyam Nor...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

9 Jun 2013 merupakan majlis resepsi yang ke-6 dan terakhir buat puteri sulung Hero Malaya Rosyam Nor.....
AJ pun tak lepaskan peluang menghadiri undangan tu....
Alhamdulillah...
Kat majlis tu dapatlah AJ jumpa orang-orang yang penah membesarkan AJ selain Rosyam Nor..... =D
Seronok sangat...
Ramai jugak tetamu yang datang.....
Dan pelamin dia... Ya ampun cantiknya....
Mr.JR... Kita kawen nanti I nak pelamin macam tu ye...
Kihkihkihkih.. =P

So AJ taknak taip bebanyak...
Jom tengok dulu pengantinnya....

 

Sama cantik, sama padan kan Arniesha dan Hafiz ni....

Dan meh tengok siapa yang sempat AJ jumpa kat majlis tu.... =D

Tuan rumah yang sangat kepenatan......
Dah tak larat senyum dah katanya......
Ish ish ish... Kesiannnnn.....

Ibu Rosyam Nor, Mak Biah.....
Insan yang membela AJ masa kecik dulu......

Ni Kak Nani.... Adik Rosyam Nor....
Abis pipi AJ dicubit dan dicium-ciumnya.....
Dah terlalu lama tak jumpa AJ....
Happynya dia... =D

Abang Man... Juga adik Rosyam Nor....
Dia pun pelakon jugak kalau korang perasan....

Dan juga beberapa orang artis....
Scroll sampai bawah tau....
Yang last sekali mesti ramai yang jeles...
Kihkihkihkih... =P

 Faizal Hussien
Masih segak dan bergaya lagi.....
Kalau siapa yang tak tau, dia ni sebenarnya sepupu Rosyam Nor...
Nora
Dia cantik sangat...
Manis je orangnya =D

Shamsul Yusuf
Bapak tinggi dia ni...
Keeee... AJ yang rendah?? =P

Mak Mah

Dan juga pengantin baru ni.....
IZZUE ISLAM!!!!
Hahhahahaha... Ramai yang jeles kot bila AJ letak gambar ni kat instagram dan facebook... =P
Saje je kasi bakar line....
Gambar ni dicapture oleh isteri Izzue...
Kejam tak AJ suruh isteri dia amikkan gambar??
Hahahhahaha... =P

Dan juga...... Jom layan keek ni....



Izzue ni pemalu sangat orangnya.....
Keek ni jadi awkward pulak...
Memula dia cam speechless, bila AJ dah cakap bye dia cakap lagi....
Pastu bye lagi sekali.... Hahhahaha.....
Awkward sangat kan....
Tapi dia memang sporting......

Sayangnya, tak sempat jumpa Adi Putra....
AJ sampai dia dah balik.....

So ni je la....
Byeeeee... =D

P/s : Ada yang makan hati?? =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

44 ulasan:

  1. izzue islam !!!!!!!!!!! alamak..jeles nye >.< hahaha

    BalasPadam
  2. wahhhh... kiranya AJ ni rapatlah dengan keluarga rosyam nor ekkk.... best2...

    BalasPadam
  3. anak dan sedara mara rosyam nie sepesennn je kan ;)

    akk x jeles ngan izzue tuu sbb dia dah kawin kalau lum .. akak jeless ekeke ;)

    BalasPadam
  4. wah..seronoknya AJ jumpa artis..hehe

    BalasPadam
  5. wawawa... kemain AJ ehhh...

    BalasPadam
  6. wah...da kawin rupenya anak rosyam nor ye..bestnye dapat jumpa retis..ramai lak tu..

    BalasPadam
  7. resepsi ke 6?
    tak dinafikan Izzue Islam mmg handsomeeeeeeeeeeeeeeee :p

    BalasPadam
  8. Wahhhhh.. AJ bestnya. Kita baru kenal AJ so xtau sgt background AJ. Mesti meriahkan kenduri kawin tu

    BalasPadam
  9. Amboi..kelas kau AJ:-)

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum AJ! hahahhaa cayalah AJ, memang bikin panas je.. hahaha

    BalasPadam
  11. tahniah AJ.. eh.. silap plak..

    BalasPadam
  12. Haa..Nur mkn hati berulam jantung tgk ayue dgn izzue tu tau..hehehe..

    cantik beno pelamin tu yea...

    BalasPadam
  13. untunglaaa jumpe izzul... heheheh ^^

    BalasPadam
  14. AJ PULA BILA NAK JADI ARTIS.. :)

    BalasPadam
  15. wahh syoknye AJ dpt jemputan.. bagusnya mereka x lupa AJ kan.. budak yg dorang penah jaga dulu.. best la dpt jumpa retis.. mesti Nur jeles tgk pic AJ dgn izzue islam tu..haha.. hensem ke dia AJ?? sporting wife izzue ye.. bagus la mcm tu.. ;)

    BalasPadam
  16. senior saya ada jugak post2 gmbar majlis kawen ni. senior tu keje ngn suhan movie kalau xsilap. sama cantik, sama padan. :)

    izzue.. jeles la. =.=!

    hahahaha. AJ yg kelakar. soh isteri dia ambik gmbar. lawak.

    BalasPadam
  17. wah seronoknyer AJ... dan meriah sungguh majlis tu yer

    BalasPadam
  18. wah..jeles sangat okey,hehe
    bila tgk gambar aj ngan izzue islam kat insta..hehe

    BalasPadam
  19. wah untungnya AJ :) semua retiss pipular lak tu. jelez taw. hehe

    BalasPadam
  20. perghhhh!! siap ada keek lagi dgn izzu islam! cisss! ni yg x pueh ati ni! heeeee... tp teman paling suka gambo dgn Shamsul tu.. hik hik hik... i likeee...

    BalasPadam
  21. tumpang gembira...syoknya bergambar dgn retis.

    BalasPadam
  22. uwaaaaaaaaaaaaaaaa sayangggnya mak tak dapat ke majlis tu aritu.. klau tak kompom kita dapat jumpaaaaaa :(

    BalasPadam
  23. fewitt, tak jeles cuma tergigit kuku iha menengok gambar2 tu.. huahua :P

    BalasPadam
  24. whoaaa! ramainya artis! :O
    baru tau Faizal Husin tu cousin Rosyam Nor

    BalasPadam
  25. bestnyer AJ jumpa ngn bnyk artis..nice...

    BalasPadam
  26. perghhhh, azroyyyyy!



    lain hari kirim salam sama roy. fav gua tu. awrrr

    BalasPadam
  27. wah aj syoknya…cantik pengantin…kalau aj nak tahu juga kak intan pernah g umah abang faizal hussein dua kali..masa tu kak intan nak g interview kak suhaila untuk cover magazine Mami baby..masa tu sempat la tgk album2 abang faizal dan masa tu la kak intan tahu abg rosyam nor dgn dia sepupu..abg faizal very humble …:) x silap diorang stay kat bukit antarabangsa kan? ke kak intan silap..masa kak intan g tu x silap rumah kondo…eh panjang pulak kak intan berceloteh..apapun AJ, u look great..:))

    BalasPadam
  28. okay..akak mmg jeless bila tgk pic dgn izzue islam tu..muahahahaha~

    BalasPadam
  29. ok..yg ni mmg akak jelly giler2 punya. hahaha. mana taknya, rosyam ni hero idaman akak tau. kalau jumpa dia rasa cam nak peluk je. hahaha. boleh gitu?

    BalasPadam
  30. haaaaaaaaaaaaaaaaa,nak menangis tgk entri ni...izzueeeeeeeeeeeeeeee islam ada jugakkkk

    BalasPadam
  31. assalam,

    bestnyer dapat jumpa life artis2,,terutama rosham noor dan kedua anak menantu rosham..

    BalasPadam
  32. amboi adik akak...fofular dia eh....

    BalasPadam
  33. kelu tak terkata tgk gambar² AJ ni..tmbh² yg last tuh..hiksss...ohsem sgt ni..!!:D

    BalasPadam
  34. Bukan setakat makan hati sahaja. Makan limpa, jantung dan segala macam organ dalaman yang lain. Jeles kemain over nie. hehe

    BalasPadam
  35. muka menantu Rosyam Nor ada iras Pierre Andre sikit.. hee :D

    BalasPadam
  36. kasi gempak semua gambar ni AJ....

    BalasPadam
  37. wah AJ dgn rosyam ade pertalian erk..untglaa...hehee...sweet sumenyer

    BalasPadam