Blogger templates

Rabu, 22 Mei 2013

WW #41 : Ade Ke Takde???


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tertarik pulak bila nampak gambar ni kat Fb.....
Cer komen sikit....
Ade ke takde????


AJ rasa macam tak berapa nak ade je....
Kihkihkihkih... =P

P/s : Mungkin ada, mungkin takde....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

25 ulasan:

  1. ada, tapi nak mencari tu memang susah umpama cari permata dalam butiran pasir pantai hehehe

    BalasPadam
  2. mmg takde, dan perempuan perfect pun tak wujud jugak sebenarnya.

    BalasPadam
  3. ada lg ker lelaki mcm tu zaman skarang nie..huhu

    BalasPadam
  4. ermmm "Percet" hehehe x de kot tpi yang baik ada

    BalasPadam
  5. yang "perfect" itu tak delah AJ.. itu untuk Baginda Rasullullah saw... tpai lelaki yang baik ada :)

    BalasPadam
  6. Memang tidak wujud kot.. ;D haha

    BalasPadam
  7. satu dalam seribu kot ☺☺

    BalasPadam
  8. In Shaa Allah.. ada kot.. kena carik betul2 la tuuu.. :D

    BalasPadam
  9. errrr.. heee... errrrr... heeee.. errrr.. ada kot.. err.. mcm xde jea.. errr.. ada kotttt.. ha3

    BalasPadam
  10. ada jer aj...member sendiri, tapi sayang, bulan 6 ni dah nak kahwin. tapi memang alim sangat, semua ciri-ciri dekat atas tu, memang habitat alam semula jadi dia lah, hehe...

    BalasPadam
  11. saya percaya masih wujud tapi 1 dalam sejuta kot..hahaha

    BalasPadam
  12. ada dalam tiada kot.. hahaha...

    BalasPadam
  13. ada.... masih ada lelaki seperti itu..cuma xramai..dan moon jumpa lelaki itu.. Mr.F.. keh keh....

    BalasPadam
  14. hehee..ade maybe x muncul lagi kut.

    BalasPadam
  15. ntah..wujud kot tp 1 dlm 1juta maybe?haha

    BalasPadam
  16. 1 dalam 1000 kot.. kot la.. hehe :D

    BalasPadam
  17. hehe...mmg tak wujud pun...

    BalasPadam