Blogger templates

Rabu, 15 Mei 2013

WW #40 : Sleepy!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

    

Tersangat mengantuk!

P/s : Nak T.I.D.U.R!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

69 ulasan:

  1. hahahaha.. cumeyyy kucen2 tuuu.. heee..

    AJ, teman baru buat bloglist.. camne nak buat scroll bloglist mcm AJ.. dh jenuh buat x jadi.. sedey..

    BalasPadam
  2. comelnye kuceng2 tgh ngantok.. AJ kalo ngantok tdo je.. x yah thn2 mata tu...hihi.. len kali bawak bantal, tilam trs ke opis... ;p

    BalasPadam
  3. Sedapnya tido bila dah mengantuk sangat..tak sedar apa dah..

    BalasPadam
  4. ok AJ..better AJ rehat..ni msti buat keje terlampau..bdn pun penat..

    BalasPadam
  5. lama x dgr citer pasal kucing AJ...

    BalasPadam
  6. sama la ngan akak dik. ngantok giler ni. malam td langsung xley tido sbb kepanasan yg teramat

    BalasPadam
  7. Cari la port kat opis tu hehehehe

    BalasPadam
  8. Sekarang pun nak tido dah ni...kenyang teramat sangat...hehe

    BalasPadam
  9. sapa yang sleepy ke aj..anyway.. p tidoq sejam dua dulu.. pastu balik kerja.. hehe

    BalasPadam
  10. comey2 even takut kucing sikit hehehe

    BalasPadam
  11. hehehe..comelnya kucing2 tu...
    Akk pun ngantuk gak nie..uhuhuhu

    BalasPadam
  12. same goes here ayue... ena ni makin nk dekat hari exam, makin kuat sleepynyaa.. huaaaaaaaaaaa xsuke xsuke xsuke

    BalasPadam
  13. haha comel je depa menguap..terasa nak menguap gak...

    BalasPadam
  14. hai AJ...apa lagi??pegi tido cepat...keluarkan bantal yang ade bawah meja tu..hehe :P

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  15. LAIN KALI KENA TUTUP MULUT, NANTI SETAN MASUK.. :)

    BalasPadam
  16. emaa xbiasa tido siang.. =)

    BalasPadam
  17. Chomelllllll!!!! ^_____________^

    BalasPadam
  18. uishhh, geram betul tengok kucing tuuu

    BalasPadam
  19. nur datang mlm ni..ayue dah tido yea...

    BalasPadam
  20. alolo cutenya....!! so comel!

    BalasPadam
  21. gambar kucing tersangatlah comel.hehe

    BalasPadam
  22. zzzzzZzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZ jom tido ...

    BalasPadam
  23. Kalau jadi kucing tiap masa boleh tido. Hhee

    BalasPadam
  24. amboi...besarnya nganga..hihi

    BalasPadam
  25. Kan @Nazayiena Ayiena..
    Memangheaven sangat rasa kalau dapat tidur.. =D

    BalasPadam
  26. AJ since template tukar ni @tenku butang, tak berani nak usik2..
    kang jadi lain pulak...
    hehehehehe..

    BalasPadam
  27. Amboih @Deqla Manjew, apa tak suruh bina rumah sekali kat dalam ofis??
    Kihkihkih.... =P

    BalasPadam
  28. Geram nengoknya kan kak @Normi Nieza..
    Hehheheh..

    BalasPadam
  29. Geram nengoknya kan kak @Normi Nieza..
    Hehheheh..

    BalasPadam
  30. kalaulah boleh kan kak @Kakizan Omar..
    Hehehhehe..

    BalasPadam
  31. betul @Mieza Jhaa K...
    manfaatkan tidur namanya tu kalau tak sedar apa...
    Hehhehehe..

    BalasPadam
  32. Bukan terlampau buat keje @Cik Anis, kesan masuk wad aritu...
    Lepas keluar memang badan rasa letih je......

    BalasPadam
  33. Nanti AJ buat cerita pasal diorang tau @PakcikLie PCL.. =D

    BalasPadam
  34. Cuaca sekarang memang panas kak @Sue-Rya Qistina..
    AJ kadang memalam buta bangun mandi..
    Padahal sebelum tu dah mandi..
    Bukak kipas no 3 pun tak rasa apa dah.....

    BalasPadam
  35. kang ade je reporter tak berbayar bagitau boss @Fahmi mohd razari... Heheehhehe..

    BalasPadam
  36. Apa lagi kak @Mia Kassim, tidur lah...
    Hehehheheh..

    BalasPadam
  37. Aah la Al Kisah, AJ mengantuk sangat......
    Tak boleh nak dapat sampai 2 jam...
    Hehhehhehe..

    BalasPadam
  38. Tomey kan MD @adzairdawati makdara..
    Hehehheheh..
    Rasa nak cubit2 je kucing2 ni... =D

    BalasPadam
  39. Kan kak @Ratu Hatiku kan....
    Memang teramatlah mengantoookkkk....

    BalasPadam
  40. HAhahahhaha...
    Otak banyak fikir tu @✿AINAA ROSEBERRY✿.. =D

    BalasPadam
  41. Berjangkit pulak kan @Mime MF...
    Hehehheheh..
    AJ ni pulak dah banyak kali duk menguap..

    BalasPadam
  42. Hehehhehe..
    Siap peluk anak patung lagi kan @hazwan hairy... =D

    BalasPadam
  43. Amboih @Azlan Strider..
    Kalaulah boleh, lama dah AJ buat aktiviti membutakan diri ni...
    Hehheheheh..

    BalasPadam
  44. hehehehe.....
    Nak bvuat macam mana @fairus, tangan diorang lagi kecik pada mulut.... =D

    BalasPadam
  45. AJ weekend je banyak tidur siang @~Kak Nah Backyard (^_^)~..
    Kalau weekdays keje kan....

    BalasPadam
  46. @Dianaa, kalau ada depan mata dah cubit2 dah kan...

    BalasPadam
  47. Hehehheheh.. @Mieya Atiera kalau ada depan mata ni....
    memang siaplah diorang.. =D

    BalasPadam
  48. AJ belum tidur lagi @Cik Nur™, tapi malas nak on lappy malam2 je...
    Heheheheheh..

    BalasPadam
  49. Tak boleh Acik @Aku Penghibur.. tengah keje... =(

    BalasPadam