Blogger templates

Ahad, 19 Mei 2013

Penangan Lipstick Merah Sharifah Sakinah!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ni semua gara-gara kes lipstick merah, xxx merah dan xxx merah Sharifah Sakinah.....
AJ pun sememangnya suka lipstick merah.....
Pada AJ tak ramai yang berani mengenakan lipstick warna merah.....
Merah tu berani kate orang....
Ecewaaahhhhhh....

Tapi penangan lipstick merah Sharifah Sakinah tu terkena pada AJ  pulak....
Akibatnya terhasillah video parody ni......



AJ sendiri tak tau macam mana AJ boleh terfikir nak buat keek ni......
Tepek bedak comot2, amik lipstick terus keek......
Nahhhhhh... Tak semenggah sungguh rupanya kan kan kan...

Dan lagi 1.....
Tengoklah betapa sempoinya Sharifah Sakinah...... =D
Siap boleh komen lagi kat instagram AJ yang bercaption "Semerah Lipstick Sharifah Sakinah"
Nampak kan dia seorang yang professional..???



Ini adalah hiburan semata-mata..... =D
Maaf ye Sharifah Sakinah.......

P/s : Keep Calm & Have Fun!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

52 ulasan:

  1. hehehe... terbaik perli... ^^

    BalasPadam
  2. hadohaiii AJ...mcm2. hehe

    BalasPadam
  3. SIAPA DIA TU? ARTIS KE? LAMA TAK TENGOK CERITA HIBURAN..

    BalasPadam
  4. MENGGODA BETUL BIBIR AJ..HEHE

    BalasPadam
  5. haha adeiii..mantap²..cantik gak eyh lipstick merah..huhu nak pakai kn berani..:P

    BalasPadam
  6. Jangan kontroversi hudah

    BalasPadam
  7. hurmm..bra saya merah!ehh ehh..hahahaha...

    BalasPadam
  8. hrp2 xdelah timbul kontroversi la ye AJ. hehehe. mmg hangat isu merah2 ni. :D

    BalasPadam
  9. @nida zin dah takde keje namenye ni...
    Hehheheheh..

    BalasPadam
  10. Ishhhh.... Mane ade perli @Ikhmal Malique..
    Kihkihkih...=P

    BalasPadam
  11. Hahhahaha....
    Dia mentor Acik @Aku Penghibur, mana boleh kalah... =D

    BalasPadam
  12. Lagi 1 mesti kene dengan kulit @Mime MF, merah ni ade macam2 shade....
    Kalau salah pilih nanti tak kena..

    BalasPadam
  13. hehehehhe...
    Sesekali buat keje camni kak @Mrs Velentine...

    BalasPadam
  14. Hahhahah...
    Terlebih sudah kak @ZazaMyMoon.. =P

    BalasPadam
  15. Whoopppssss....
    Sensored2 kak @:: Mrs.Eady ::...
    Hehhhehehe..

    BalasPadam
  16. kalau tak AJ jadi Bobo lah kak @Sue-Rya Qistina...
    Hehhehehe..

    BalasPadam
  17. hahahahaha.. AJ ni kannnn.. nk kena ni babap niii/. hu2.. lawaklea.. suka je buat org gelak yea..! 2 sebab teman suka tgk keek AJ .. terbaekkk

    BalasPadam
  18. Merah itu bibir, hahaha xD

    Btw, jemput join ^_^
    http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-sambil-like.html

    BalasPadam
  19. haha..kalah sharifah sakinah..:)

    BalasPadam
  20. Alaaaa...tak boleh tgk lah...huhuhu...Tapi cantik juga lipstick kaler merah AJ ni ☺

    Dear, akk buat passport sbb nak gi USS next month ☺☺

    BalasPadam
  21. Hehhehehe..
    Mane ade lah @tenku butang, sesaje je..
    Ini semua poyo...
    Hehhehehe..

    BalasPadam
  22. Hehehhehe..
    Favourite AJ tu @Lystra Lily..
    Thanks invite ye... =D

    BalasPadam
  23. Mana boleh kalahkan dia kak @Normi Nieza..
    hehheheheh..

    BalasPadam
  24. Hehheheheh....
    Video merepek je kak @Fiza Rahman..
    Nak ikutttt..
    Hehheheheheheheh..

    BalasPadam
  25. arkkkk eekekeke ;)
    sabor je lah

    BalasPadam
  26. Hahaahahha....
    Jangan tercekik ye kak @ieda immi.. =P

    BalasPadam
  27. didiey pown xberani nak pakai lipstik merah.. more to natural color..

    BalasPadam
  28. amboi bukan main lagi yer

    BalasPadam
  29. AJ suka merah @cik didiey..
    Garang gitu..
    hehheheheh..

    BalasPadam
  30. Hahhahaha....
    Takde keje kak @Kesuma Angsana..
    Merapu je la... =P

    BalasPadam
  31. assalam,

    merah sgt lah mak ngh....nakal..biasa dia..

    BalasPadam
  32. hahahaha! sampai sharifah sakinah komen tu. tak tahaann. merah mak ngah

    BalasPadam
  33. Waaalaikumussalam @BUNDA a.k.a KN..
    Hehheheheh..
    Sekali sekala mengusik orang.. =D

    BalasPadam
  34. @Dianaa haruslah merah kan....
    Hehehheheh..

    BalasPadam
  35. naseb baik x kena hentam sama itu sakinah.. kahkah..

    BalasPadam
  36. Apa hentam2 @Deqla Manjew??
    Kira ini yang sopanlah tau...
    Kihkihkih... =P

    BalasPadam
  37. aku suka sharifah sakinah bila dia berlakon sopan.. nampak sweet.. tapi.. hakikatnya.. bila belakang camera..itu ghupanya.. perangai gila2..sempoi..macam akak dia juga..

    BalasPadam
  38. hahahaha..amboi AJ..berani ye buat keek gitu..hebatlah..haha..bab buta warna yng tak tahan tu..dgn lukis lipstik penuh mulut tu..haha

    lpas ni sharifah sakinah dok usha aj je la kan..haha

    BalasPadam
  39. Tapi @Al Kisah, kina lagilah tak cover punya...

    BalasPadam
  40. Hahahhaha...
    Sesaje je @Mimie Najib..
    Alamak!!! Habislah...

    BalasPadam