Blogger templates

Selasa, 7 Mei 2013

I'm Back!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Arini AJ dah start keje balik.....
So mood tu agak suam-suam kuku....
Mood berblogging pun macam tu jugak.......
Sekarang ni tengah slow-slow cari balik segala mood AJ yang tercicir tu.....
Alhamdulillah, sakit pun dah berkurangan.....
Cuma kene rajin-rajin makan ubat.....
AJ ni pulak Miss "rajin skip ubat"......
Hahahahahhahaha......
Orang makan 3 kali sehari, AJ kadang sekali, kadang 2 kali.....
Bab tu AJ memang culas........ =D
Thanks buat mereka yang masih lagi mendoakan kesihatan AJ...
Doakan juga mood berblogging AJ pun datang balik....
Sekarang ni macam merundum sikit.... 
Idea pun tak nak datang tau.... Ahhh!! Sadis!
Padahal rasanya macam banyak bende je yang nak diceritakan....
Okay takpe AJ, 

KEEP CALM
&
SMILE!

P/s : Cuba ceriakan hari yang suram dan muram!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

25 ulasan:

  1. welcome back AJ :)
    didiey tggu new entry AJ lg pasni ;)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah AJ dah sihat.. ;p

    BalasPadam
  3. Demam ke? moga cepat sembuh yeh..
    Biasalah AJ ada masa kita pun tak de idea nak berentrikan

    BalasPadam
  4. welcome back dear...takper...blogging tu boleh pelan2 kayuh...tapi... jangan skip makan ubat occay?

    BalasPadam
  5. Okay takpe AJ,

    KEEP CALM
    &
    SMILE!

    *eh apa, pcl ulang balik AJ tulis nih..

    BalasPadam
  6. amboii mood bercuti lagi ke AJ..? hihi

    BalasPadam
  7. welkem back.. tak p ngundi?

    BalasPadam
  8. Selamat kembali AJ! Takpe, slow2.. Nanti datang la balik mood blogging tu :)

    BalasPadam
  9. selamat kembali.. semoga sihat2 selalu.. :D

    BalasPadam
  10. makan ubat...jgn malas2.. hee

    BalasPadam
  11. jangan culas makan ubat.. hehe :D alhamdulillah, Kak AJ dah sihat :)

    update la entri baru lepas ni? dah balik bercuti kan? ;)

    BalasPadam
  12. wlcm back AJ & tq singgah blog KA yer

    BalasPadam
  13. syukur alhamdulillah. take care dik! jgn skip makan ubat tau. take a good rest!

    BalasPadam
  14. welkam back, jgn skip mkn ubat

    BalasPadam
  15. wc back kak AJ.. rest bebanyak taw.. jgn lupa makan ubat.

    BalasPadam
  16. lepas ni boleh update banyak2 ye

    BalasPadam
  17. Rajin2 lah makan ubat AJ, kalau tidak nnt akak rotan.. hehehe

    BalasPadam
  18. selamat kembali../
    jga kesihatan..!

    BalasPadam