Blogger templates

Jumaat, 17 Mei 2013

Bisikan Rinduku by Dayang Nurfaizah (OST Dahlia)


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sebelum ni AJ bagitau Sinopsis Drama Dahlia....
Sekarang seperti yang AJ janji, AJ nak share lagu tema cerita tu pulak..
Kalau siapa baru putus cinta ni, mesti meleleh airmata dengar lagu ni... =D
Meruntun jiwa kot....


Bisikan Rinduku by Dayang Norfaizah

Dengarkan bisikan kalbuku
Sungguh besar mencintaimu..

Rasakan rasakan rinduku
Yang dalam sedalam samudera....

Chorus:
Mencintaimu menyayangimu 
Merindukanmu seumur hidupku 

Tuhan kuatkanlah hati ini
Saat dia tinggalkan diriku sendiri 

Walau perih ini sungguh pedih
Akan ku relakan asalkan dia bahagia.. 

Rasakan.... rasakan rinduku....
Yang dalam sedalam samudera..... 

Chorus:
Mencintaimu menyayangimu
Merindukanmu seumur hidupku

Tuhan kuatkanlah hati ini
Saat dia tinggalkan diriku sendiri 

Walau perih ini sungguh pedih
Akan ku relakan asalkan dia bahagia.. 

Tuhan kuatkanlah hati ini
Asalkan dia bahagia..... Asalkan dia bahagia....


Jom layan MTV dia pulak.. =D



P/s : Best kan???



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

39 ulasan:

  1. akk ada tgk citer nie
    sedih lah pulak
    sape tuu pelakon wanita janda tuu
    terbaik lahh
    tapi ada sedikit kaku kan ..
    tapi suke ..
    tgk skali tapi x ingat dah channel manaeee adehhhh

    lagu dia nie pun sedapp .. ok lah ;)

    BalasPadam
  2. suara dayang mmg ok sgtlah !

    BalasPadam
  3. best tersangat lagu neyh . sedih , menitis air mta neyh :'(

    cta neyh pon best sgt , sian dahlia kena tikam ngn bestfren sendiri :(

    BalasPadam
  4. lagu Dayang memang semuanya okey. suka kt lagu2 dia

    BalasPadam
  5. sedap lagu ni tapi sedih utk org yg frust....

    BalasPadam
  6. bahaya la lagu ni aj...kalau yang jenis extreme bercinta tu, mau meraung habis dengar lagu, hehe...

    BalasPadam
  7. DAH LAMA TAK TENGOK TV.. ENTAH KENAPA MACAM TAK CUKUP MASA SAJA..

    BalasPadam
  8. memang sesuai bg mereka yg sedang hangat meraikan cinta..keh.keh ..tahniah AJ,..macam pcl dapat merasakannya bersama mamaD suatu masa dulu kini dan hingga hujung nyawa...uppps terlebih plk ! insyaAllah AJ jugak.

    BalasPadam
  9. bukan saja lagunya best ..cerita nya juga best..bunda ada tengok..

    BalasPadam
  10. mendayu lagu ni . . sape yg frust jgn dok dengar sangat..nanti bertambah sedih. hihi

    BalasPadam
  11. tak pernah dengar lagu ni ketinggalan sungguh

    BalasPadam
  12. belum berkesempatan tengok Dahlia kat astro.. tggu ulangan je lah gamaknya..
    tapi lagu DN tu best kan AJ ;)

    BalasPadam
  13. Dira kak @ieda immi....
    Hehheheh...
    Boleh pulak tak ingat channel...
    Sekarang dah ingat kan.. =D

    BalasPadam
  14. Memang emo lagu dia @ainil fazieda...
    Yang tak patah jiwa pun sayu je dengar....

    BalasPadam
  15. Lepas tu suara dia lagi kan @baby comel....
    Memang best..

    BalasPadam
  16. Kalau frust mau meraung @jaakechik....
    Hehheheheh..

    BalasPadam
  17. Tu la @Orga..
    Hehheheh..
    AJ dah pesan siap2, kalau ada yang meraung AJ tak tau...
    Kihkihkih...

    BalasPadam
  18. Takpe @fairus, mungkin sebab bz kan..
    Nanti dah okay sikit, luangkan masa tengok tv tu tau... =D

    BalasPadam
  19. @PakcikLie PCL.........
    Ni lagu orang patah jiwa la...
    Hehehhehehe..
    Mana sesuai...
    Kihkihkih...

    BalasPadam
  20. Geram kan tengok Haliza tu @BUNDA a.k.a KN kan...

    BalasPadam
  21. Betul tu @ros_reeza, mau ada yang nangis tak benti2....

    BalasPadam
  22. Kalau tengoh Dahlia mesti tau kan kak @nea lopah.. =D

    BalasPadam
  23. kak @Mrs Velentine kan tak berapa sihat.....
    Mana nak notice... =D

    BalasPadam
  24. Tengok kak @ZazaMyMoon, jangan tak tengok..
    meh join AJ emo sama bile tengok cite ni...
    Kihkihkih...

    BalasPadam
  25. xperasan plak lagu ni..selalu excited nk tgk citer je..hikhik

    BalasPadam
  26. Awal2 dah keluar kot lagu ni @cik didiey..
    Hehehhehehe..

    BalasPadam
  27. assalam,

    geram sgt ngn watak haliza tu...dira mmg pandai berlakun...dapat menjiwai rasa sengsara hati seorang isteri dalam watak dia ni..

    meruntun jiwa raga...huhuhu..

    BalasPadam
  28. lorhh x penah dgr la plak...huhu

    BalasPadam
  29. Waalaikumusalam @BUNDA a.k.a KN..
    Ahh memang geram sangat........

    BalasPadam
  30. Sekarang sila dengar ye @Deqla Manjew..
    hehehhheh..

    BalasPadam
  31. dh lama x dengar Dayang nyanyi.. sora serak2 basah dia..

    BalasPadam