Blogger templates

Jumaat, 22 Mac 2013

Promo : MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

LISTEN!!! LISTEN!!! LISTEN!!!
Pagi ni AJ nak promo sikit....
Kepada korang, korang, korang, korang dan korang semua yang baca entri ni......
Jomlah memeriahkan GA anjuran Blogger Mak Dara....
Rugi kalau tak join......
Banyak hadiah-hadiah menarik dari penaja-panaja yang kacak dan cantik bergaya.....
Ada 56 hadiah kesemuanya.....
AJ pun sponsor hadiah jugak tau.... =D
Klik BANNER kalau nak join!!!!!!
Tarikh tutup : 31 Mac 2013

Syarat dia simple je....
1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke Entry Ini.
4.Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GIVEAWAY Ini.
5 . Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu. 
SheilaSalim, MrsVelentine, PuanGojes, MasZull, SeneoritaBaharin, Hazmanakaspecies1980, NadiaFarahida,Keyme, mamahannybunny, SiMatatajam, DayangDeno, AimanAziz, SuWaRaEntertainment, BetaKupu, SyidaRasyida, HanaMaroo, DatinTyka, ShimaMazlan, MimeMF, ZamaniAbe, NormiNieza, SayaSukaGelak, CTCHEERY, ERAY, AYUEJEAN, Lynn Si Pipi Merah, Kesuma Angsana, Kyle Kesha, Mohd Ridzwan
6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen dalam entri GA Mak Dara tu.(Bukan kat blog AJ...)

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
56 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Jangan lepaskan peluang....
Kita tengok siapakah Blogger Bertuah tu... =D
Gudluck kepada semua yang akan join GA ni okay.....

P/s : AJ boleh join tak Mak Dara???
Kehkehkeh... =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

165 ulasan:

  1. alamak bestnyaaaaaaaaaa
    tapii mood tgh MALAS huhuh
    macam mana nie dik ??

    anyway gud luck for u !

    BalasPadam
  2. wahhhh ... menarik !! insyallah nk join ^^ gudluck AJ ^^

    BalasPadam
  3. AWAK JOIN ERK? SEMOGA BERJAYA.. :)

    BalasPadam
  4. good luck AJ..insyallah nanti kalau sempat lan join contest nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  5. terima kasih AJ kerana sudi join giveaway Mak Dara ini ya.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Jadi, nantikan keputusannya tak lama lagi ya..

    BalasPadam
  6. heee, AJ kte pong boleh join Makk dara cakap..ekekeke.. :D

    BalasPadam
  7. akak pun salah seorang penaja (SuWaRa Entertainment). tapi x aci la kalau akak join sama. hehehe

    BalasPadam
  8. wah menarik nie....mg bertuah yer

    BalasPadam
  9. Dari GA yang sama .. good luck :)

    http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  10. Wahh cam best ni.....kalau sempat nak join jugak....neway Goodluck !! :D

    BalasPadam
  11. Nanti rajin sikit joinlah ye kak @ieda immi... =D

    BalasPadam
  12. Tu lah kak @Sue-Rya Qistina.....
    AJ pun promo je ni...
    Tapi tak tau la kot2 MD tercount sekali.. =D

    BalasPadam
  13. good luck AJ..MV dtg klik2 british

    BalasPadam
  14. Join kak @Mia Kassim, jangan tak join... =D

    BalasPadam
  15. AJ tak join pun kak @Mrs Velentine..
    Tapi MD count sekali....
    Hehhehehe.. Niatnya nak promosi kan GA tu je... =D

    BalasPadam
  16. KA pun x joinlah kot sbb dah sponsor mungkin cuma war2kan nanti aje hehehe

    BalasPadam
  17. selamat bersegmen k...

    insaallah kalu sempat hari isnin mselim3 baru join..

    mselim3

    BalasPadam
  18. MD dah tercount AJ punya sekali kak @Kesuma Angsana..
    Niatnya gitulah, nak promosi..

    BalasPadam
  19. Thanks @Mohd Selim Zainal...
    Okay, join jangan tak join...=D

    BalasPadam
  20. AJ jd sponsor ea....terbaikkk!hihihi ^^ moga segmen ini berjaya :)

    BalasPadam
  21. Bende kecik je @ayut..
    heheheheh.. =D

    BalasPadam
  22. BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    BalasPadam
  23. Takde sapa nak tag cemana AJ

    BalasPadam
  24. amboi2 enak...besnya ada hepi hour..hik3

    BalasPadam
  25. hai..saya singgah dari GA yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  26. singgah dari GA yang sama.. good luck :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  27. Mak aiiii..ramai nye penaja! antara GA yang hebat tahun ni.

    BalasPadam
  28. Tag je sesiapa yang nampak kat dashboard tu @Fahmi mohd razari..
    Hehhehhehe..

    BalasPadam
  29. salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  30. ALL THE BEST!!..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2013/03/luahan-seorang-ibu-terhadap-anaknya.html

    BalasPadam
  31. nnt nad join..kat umh bru line ok..kat umh sewa line mcm haram

    BalasPadam
  32. dri segmen yg sama..done follow you..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  33. MV join jer..tapi rasa x sedap pulak..hehehe..kalau menang pun mungkin hadiah akan bagi pada yang lain

    BalasPadam
  34. Gud luck yer...

    pssttt..wah jadi funder jugak aj!

    BalasPadam
  35. SALAM >>> SEGMEN YANG SAMA > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  36. Assalamualaikum..
    singgah dari segmen yang sama (:

    http://www.azhafizah.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  37. anis dari ga yang sama.

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    jom baca entri ni.khas utk wanita.moga bermanfaat

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/sebenar-benar-bahagia-wanita-aku-terima.html

    BalasPadam
  38. good luck awk..

    jom join ni pulak.http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    BalasPadam
  39. Good luck dear!!

    singgah dari GA yg sama

    jemput singgah!!

    http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

    BalasPadam
  40. saya dah join walapon sy pnaja jgk..:)

    BalasPadam
  41. Dari segmen yg sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  42. segmen yg sama gak.. ^_^

    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/

    BalasPadam
  43. Hehehhehe..
    Ada masa join lah @Nadia Johari.. =D

    BalasPadam
  44. Aah kak @nea lopah..
    Niatnya entri nak promosi kan je..
    Tapi dah dicount sekali... =D

    BalasPadam
  45. salam AJ..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    TQ AJ sudi sponsor..

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  46. Salam kak @RamRamCute..
    ALaaaa... Benda kecik je kak....
    Gudluck ye... =D

    BalasPadam
  47. Jalan-jalan sini :)
    Dari segmen Mak Dara jugak.

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  48. singgah sini..kalau naik sampan lambat..naik la bot..cepat sikit..hehe :)

    BalasPadam
  49. cik retis...
    nak GA!!!! hehehehe

    BalasPadam
  50. sajer ronda ronda disini didalam segemen yang sama

    http://aiskosong.com/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak-dara/

    harap pengunjung disini comment juga di page saya yea... nanti saya balas semula... keputusan akan diketahui tidak lama lagi good luck semua

    BalasPadam
  51. balas kunjungan dan follow sini...

    http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  52. terjah balik ye...hehehe...thanx coz singgah blog sy...n'way gud luck jugak!!!

    BalasPadam
  53. didiey dah lama follow aj ni..hehe..
    bestnya aj sponsor.. :D

    BalasPadam
  54. Mahal sangat kalau nak beli bot @Adilah Asari.. =D

    BalasPadam
  55. Wahhhhh @missmeraa..
    Retis kah?? kehkehkeh.. =P

    BalasPadam
  56. Thanks ye @~didiey~..
    Alaaa... Biase2 je... =D

    BalasPadam
  57. cik ina datang balas kunjungan....

    BalasPadam
  58. saya rasa awak kena naik kapal terbang..hehe..(^_^)

    BalasPadam
  59. balas kunjungan ke blog sponsor :)
    http://www.fatindiana.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  60. Alamak... mahal pulak nak beli kapal terbang kak @Eyma su.. =D

    BalasPadam
  61. Thanks @Dianaa..
    Ala sponsor kecik je... =D

    BalasPadam
  62. membalas kunjungan dan follow..:)

    BalasPadam
  63. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  64. Assalamualaikum w.b.t . Salam perkenalan . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  65. hye
    dtg bls kunjungan ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  66. datang balas kunjungan.. tq sudi singgah blog Anis.. good luck untuk akak jugak :D

    BalasPadam
  67. balas kunjungan.... gudluck :)

    BalasPadam
  68. singgah sini balas kunjungan AJ... :)

    BalasPadam
  69. Salam..membalas kunjungan ke blog AJ dan follow :) salam kenal..

    BalasPadam
  70. balas kunjungan awk dan follow sini ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  71. mOrning...singgah sarapan kat sini..=)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  72. saya dah follow awk thanks ye http://mizi123.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  73. Good Luck..
    membalas kunjungan dari segmen yang sama:)

    BalasPadam
  74. Blas kunjungan juga.. semoga berjaya ye dear... hehehe

    http://www.ladyainaa.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  75. yeahh bebeh...good luck dear!!! kot bertuah dpt hadiah mcm2 tuh...hee :D

    BalasPadam
  76. shad datang sini balas kunjungan,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
    -good luck-

    BalasPadam
  77. mai follow balik nie..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  78. Miss Purple singgah dari GA yang sama and done follow awak.. :)

    http://milopurple.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  79. salam... deno datang dari segmen mak dara! JOM? http://dayangdeno.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  80. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  81. Jom join ramai-ramai.bagi support kat Mak Dara.

    BalasPadam
  82. bw sini http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  83. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  84. salam perkenalan...sy pun join segmen Mak Dara ni... jemput singgah ya http://eryati.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_25.html

    BalasPadam
  85. 836,dtg dr segmn yg sama.slm kenal

    BalasPadam
  86. Gudluck AJ... hehehe...

    thanks tau sbb terjah blog wan...

    p/s: cantik header...

    "keep smiling"
    ^_^

    BalasPadam
  87. wah... ramainya peminat
    akak dari segmen yang sama
    good luck untuk kita juga yer.. :)

    BalasPadam
  88. balas kunjungan ke blog sponsor... ^_^

    BalasPadam
  89. dari segmen yg sama.. hai AJ.. =) selamat bersegmen n ber GA
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html?showComment=1364706545676#c180484766468552121

    BalasPadam
  90. No problem @wan niahix...
    Ni pun nak tukar dah header tu...
    hehehhehe..

    BalasPadam
  91. Hye AJ thanks for bw !!

    Good Luck ok ~

    BalasPadam
  92. salam... singgah balas. saya pon join jugak.. slamat ya :)http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  93. Salam kenal :) aida datang dari GA yang sama.. hope kita sama2 bertuah :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    BalasPadam
  94. Blogwalking! Wah tahniah sebab tersenarai :) http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

    BalasPadam
  95. datang dari segmen yang sama, goodluck kak :)

    BalasPadam
  96. http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html arina singgh sini done follow =)

    BalasPadam
  97. Thanks sudi singgah blog santai ayu...dtg lagi ya...

    BalasPadam
  98. singgah sini..kalau sudi jmpot join ga hani..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    BalasPadam
  99. salam.. saya datang membalas knjungan dari segmen yang sama..maaf sebab lambat balas knjungan.. =)
    jgn mare ye.. hehehe

    BalasPadam
  100. Salam semua... jom join giveaway saya.. boleh menang FREE Alpha Lipid product
    http://insideoutsideofmine.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-contest-by-aween-alpha.html

    BalasPadam