Blogger templates

Khamis, 7 Mac 2013

Pertandingan Tagline Visionnaire


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ nak join segmen ni pulak....
Sebenarnya AJ ni takdelah kreatif sangat bab-bab reka-reka, or fikir tagline ni..
Tapi AJ cubalah nasib..
Mana tau tagline AJ yang paling cute ke....
Kehkehkeh.. =P

Klik BANNER kalau anda kreatif... 
Tarikh tutup : 31 Mac 2013, 12 PM

Tagline rekaan AJ :

Visionnaire Menjana Remaja Lebih Bervisi

P/s : Best ke Tak Best?

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

40 ulasan:

  1. ahhah akhirnya akak join juga..haha..terima kasih sgt2 sbb sudi...btw not bad sedap! gudluck tau..

    BalasPadam
  2. Memang akak nak join @hazwan hairy..
    Tapi nak fikir tagline dulu...
    Hehehhehehe.....

    BalasPadam
  3. boleh tahan jugak tag line tu..good luck eh AJ.. :D

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  4. WAH...AWESOME TAGLINE TU
    GDLUCK SIS

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen kak ayu..:-)

    BalasPadam
  6. pcl ckp dia nk join. ..xde plk entrinya, btway gud luck ayu..

    BalasPadam
  7. Best2! :D kreatif la AJ neh.. ^_______^ Good luck sis AJ chantek...heee

    BalasPadam
  8. Ya Allah..silap lagi...tak dan nak cancel..hahaha....

    Semoga berjaya Ayue..!

    BalasPadam
  9. gud luck AJ, esok pcl plk nk join...

    BalasPadam
  10. not bad.....
    simple tapi penuh erti......
    semoga berjaya

    BalasPadam
  11. owh saya kurang kreatif bab nih :)

    BalasPadam
  12. Thanks @Azlan Strider...
    Main hentam je ni.. =D

    BalasPadam
  13. PCL nak fikir dulu kot @mamaDiana....
    Hehehhe.... Thanks... =D

    BalasPadam
  14. Tapi @Seneorita Baharin punya lagi best kot...
    Hehhehe... =D

    BalasPadam
  15. Thanks @[PCL].... Join2...
    Mesti lagi gempak ni.. =D

    BalasPadam
  16. Samalah AJ pun @Karukord jagau....
    Hehehhe... saje cuba2 je ni... =D

    BalasPadam
  17. nini malas nak pk tagline...hehe

    BalasPadam
  18. kalau dah rajin nak fikir, joinlah @nini...=D

    BalasPadam
  19. emmm cmnana AJ...pcl baru jer join td..

    "Mengorak Langkah Bersama Kemajuan Visionnaire Mampu Merialisasikan Kehendak Remaja Dan Dewasa Masa Kini."

    gempak tak?? AJ Good Luck utk kamu jugak..

    BalasPadam
  20. Gempak gila @[PCL].......
    Semoga berjaya.... =D

    BalasPadam
  21. assalamualaikum ayu....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    BalasPadam
  22. good luck AJ.
    kreatif juga AJ ni.
    boleh tahan tagline tu :)

    BalasPadam
  23. haii. dari contest sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    BalasPadam
  24. Hai :-) dri segmen yg sama
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    BalasPadam
  25. Azwa datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-vissionnaire.html

    BalasPadam