Blogger templates

Jumaat, 22 Mac 2013

Cuti!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Start esok bebudak dah cuti sekolah selama seminggu....
Waaaahhhhhhhh... Syoklah korang kan.....
AJ nak join jugaklah... Agaknya boleh tak??
Hehehhehehe... =D
So start esok kawasan perumahan AJ pasti riuh dengan suara bebudak terpekik terlolong...
Bak kata seniman agung Allahyarhan Tan Sri P.Ramlee "Hoi sana, hoi sini"
Takpelah, asik pegi sekolah je kan...
Sekali sekala bercuti, mainlah korang puas-puas...... manfaat cuti ye adik-adik...
So ada ke ibubapa yang plan nak bawak anak-anak bercuti???
Kat ofis AJ ni, 3 orang amik cuti deret seminggu....
Nak bawak anak bercuti katanya..
Kami yang tinggal kat ofis ni, apa lagi.. "HAPPY HOUR" lah..
Al-maklum, yang bercuti semuanya orang-orang besar...
Whahahahahhahaha.... Jahat tak, jahat tak?? =P
Nak pulak gaji dah keluar... Bertambah-tambahlah happy hour kitorang....
Actually start lepas lunch tadi kami dah senyum lebar......
Diorang halfday kan..... Weeeeehhuuuuuu!!!!!!
So monday nanti AJ "agak" buzy sebab ada beberapa keje yang di"sub"kan kat AJ......
Pastu goyang kaki, goyang badanlah selama beberapa hari... =D
Tapi jumaat semua dah kene kembali bekerja sebab ada meeting.....


Esok AJ ada dating dengan dentist.....
Dah whatsapp dah kata nak datang...... Hehehhehehe....
Oh ye..... Mr.JR pun dapat cuti jugak..... Dari doktorlah...
Dia sakit tekak..... Tapi ada hati nak makan cendol pulak tu.....
Cakap pun slow dan sopan santun je.....
Kesian dia..... Get well soon ye sayang.....
Nanti dah sihat kita makan cendol..... =D

P/s : Bilalah nak cuti panjang ni......
Hurrrrmmmmmmmm......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

36 ulasan:

  1. sakan ye??
    hihi! anyway, selamat bercuti ye. take care :)

    BalasPadam
  2. wah..syoknya AJ..kat opis lan bos2 semua tak cuti plak time cuti sekolah nie..anak sedara dorang pun xde yang kawin..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  3. hihihi...org len cuti..kita tak cuti tapi cuti kat ofis pon jd la...org besar takde..kite berhappy2x. jela bt keje..terbaiklah... :D

    BalasPadam
  4. hee, anak2 sedaraku yang mosnter ni tgh bergumbiraa cuti dah neh, jenuh laa nak menjagaa..heheh :D

    BalasPadam
  5. Thanks @~didiey~.. Cuti dalam ofis je... =D

    BalasPadam
  6. Kesian @Azlan Strider..
    Hadaplah muka mereka tu ye.. =D

    BalasPadam
  7. Tau takpe @ayut..
    Cuti sakan kami dalam ofis ni tau.. =D

    BalasPadam
  8. makan cendol pulakk dia !..takut tak keluar suara nanti MrJR...camana nak deting ? huh guna bahsesyarat eh ?

    BalasPadam
  9. waaaah ; beznye jd dak skulahhh :)

    btw ; najihah pom ct esok : weekends .heeee

    BalasPadam
  10. syoknya,,sesekali xde org kat ops...;D

    BalasPadam
  11. Hehehheheh..
    Apa lagi @[PCL], whatsapp je la... =P

    BalasPadam
  12. Tapi tu 2 ari je @Nurul Najihah..
    kan syok kalau budak cuti, kita pun cuti...
    kehkehkeh... =P

    BalasPadam
  13. Betul kak @Ratu Hatiku..
    Kurang stress nya.. =D

    BalasPadam
  14. cuti panjang?? sabar, ada rezeki dpt le 3 bulan terus, amin....

    BalasPadam
  15. wpun cuti tapi keje sekolah pun bnyk...

    BalasPadam
  16. kalau kita sekolah, tentulah seronokkan bab2 cuti ni....

    BalasPadam
  17. bestnya cuti...kita cuti sat ja...=(

    BalasPadam
  18. klu la keje pun ada cuti semester cam skolah mesti bestkn...

    BalasPadam
  19. Huishhhh..
    Lama lagi tu kak @umi alya... =D

    BalasPadam
  20. AJ kalau cuti sekolah dulu, buku pun cuti sama kak @nea lopah..
    ahahhahaha..

    BalasPadam
  21. Bersua ria lah @Cik Nur™ kan...
    Sekarang... Alahai susahnya nak cuti....

    BalasPadam
  22. AJ pun tak cuti @nini...
    ehhehhee..

    BalasPadam
  23. Tu dah semestinya @Faizol Dee...
    Beganda2 seronok...
    heehhehhe..

    BalasPadam
  24. tak balik langkawi tengok lima ka,,

    BalasPadam
  25. Alamak @reyna, AJ nak balik umah siapa??
    Kampung AJ bukan kat sana...
    hehehhhe..

    BalasPadam
  26. pergh jeles nad..ade kje kosong lagi x..nak apply..hehe

    BalasPadam
  27. wah best tue kan..hehehehe...done twities

    BalasPadam
  28. Akk dah lama tak dating ngan densist... Seriau plak Kalau nk dating lps ni

    BalasPadam
  29. Untunglah org besar leh cuti. Nani simpan cuti utk raye je. :) bestnye budak2 cuti!!!!!!

    BalasPadam
  30. Takde @Nadia Johari..
    dah penuh...
    Kehkehkeh.... =P

    BalasPadam
  31. Memang best lah kak @Mrs Velentine..
    Tapi minggu ni je la.....

    BalasPadam
  32. AJ memang suka pegi dentist dari dulu kak @Si Matatajam..
    Tak taulah kenapa.....
    Hahahhahah..

    BalasPadam
  33. AJ rasa memang dapat cuti seminggu terus @nanieybarnieylurviey... =D

    BalasPadam
  34. takpe mkn je cendol.. ubat tu... ;p

    BalasPadam
  35. Pengubat kan @Deqla Manjew..
    Sesilap dapat MC lebih sikit...
    Hahhahahah... =P

    BalasPadam