Blogger templates

Click to Follow...

Rabu, 6 Februari 2013

WW #26 : Wig Hijab???? Boleh Pulak..


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA



Sumber : Fb

Wig Hijab direka menyerupai rambut palsu....
Ehhh?? Ada pulak...
AJ bukan orang yang sesuai nak beri komen...
Tapi nampak macam ada yang tak kena kat situ.....
Okay taknak komen panjang-panjang.....
Apa pendapat korang???

P/s : Takde Ps... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

55 ulasan:

  1. saya juga nak tau..boleh ke dari segi hukum syarak?

    BalasPadam
  2. hahaha.boleh pulak mcm ne kan?!

    but when hijab is all about covering..kena juga cover2x breast..klu xcover,mcm sama juga xpakai tudung.hahaha :D

    BalasPadam
  3. Kena tanya yang berkenaan lah @[PCL]....
    Tapi terang2nya tak ikut hukum syarak pun....

    BalasPadam
  4. Tu la @Eca Dwinky Asha..
    Dia buat sebiji macam rambut palsu bentuknya tu....

    BalasPadam
  5. ADUHHH ada juga
    dah nak kiamat nie huhuhuh

    BalasPadam
  6. huhuhu..kan pernah timbul isu artis yg bertudung tapi gara2 nak berlakon utk teater ke ape ntah, dia pakai wig berbentuk rambut palsu camni. rasanya la kot isu camni pernah timbul

    BalasPadam
  7. GRR tak boleh ni. cm tak pakai tudung dah jadinya..

    Skrg ni dah mcm2 fesyen dah tkut terlalu ikut fesyen takut jadi berdosa balik plk walhal niat sebenar dah baik dah nak tutup aurat kan..

    BalasPadam
  8. Tu la @iima ❥.....
    Tudung jadi sekadar benda tutup kepala je diorang buat.....

    BalasPadam
  9. macam2 lak ehh..ngarut je semua tuh..

    BalasPadam
  10. hahaha mcm2 fesyen skrg ni..hahaha...

    BalasPadam
  11. AJ, E'raz pinjam gambar.. Rasanya perlu juga share dengan dengan pembaca yang lain..

    BalasPadam
  12. http://www.erazfadli.com/2013/02/wig-hijab-tudung-menyerupai-rambut.html

    ;)

    BalasPadam
  13. ntah laa..lan pun tak berani nak komen tapi technically nmpak macam menutup aurat..at the end niat ketika memakai tu yang penting..hehehe


    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  14. Sharelah @Eraz Fadli... =D
    AJ pun dapat dari Fb.... =D

    BalasPadam
  15. style bru ke ni.xpnh tgk lg.hehe

    BalasPadam
  16. Memang technically nya nampak macam pakai @Azlan Strider...
    Tapi tak menepati syarak...
    Niat tak menghalalkan cara... =D

    BalasPadam
  17. AJ pun tak penah tengok ada yang pakai depan mata lagi @are_lin@yu...
    Kalau ada mesti AJ yang ushar pelik kat dia...

    BalasPadam
  18. haishhhh mcm2, nie x mengikut syarak jek . .

    BalasPadam
  19. Ntah pape la fesyen pelik2 duniawi ni..

    BalasPadam
  20. Tu la @Hayati Buya.. Bila tudung dijadikan rambut...

    BalasPadam
  21. ish.. ada pulak hijab wig? ish.. boleh k dari hukum syarak? macam2 lea depa ni.. hu2..

    BalasPadam
  22. Tak sangka ada jugak macam ni..

    BalasPadam
  23. AyueJean AJ-->nk panggil apa ni yea.. nama pnjg sgt.. heee.. AJ bole? AJ, cne nk buat tulisan beso yg tulis KOMEN KAT SINI CEPAT tu yea? ajarkan bole?

    BalasPadam
  24. nk pakai tudung bia pakai sebaiknya. sesopannya mengikut syarak yang telah ditetapkan. same je if u freehair pun bile pakai wig hijab ni. sape punye idea la ni. aish.

    BalasPadam
  25. memang tak boleh pun @tenku butang...
    Boleh takde masalah...
    Kejap ek...

    BalasPadam
  26. Siapa punya idealah ni @Sally Yatiey..
    menyedihkan...

    BalasPadam
  27. Bijak sungguh orang yang cipta ni @CXopportunities...
    Haishhh..

    BalasPadam
  28. Alahai mcm2 fesyen lah pulak skrg nie...

    BalasPadam
  29. Dah macam fesyen Lady Gaga pun ada kak @Ratu Hatiku..
    Hehehehe...

    BalasPadam
  30. pasni artis malaysia msti ramai bertudung tapi seksi

    BalasPadam
  31. eh..xnaklah nur pakai mcm ni...
    pelik..hihi

    BalasPadam
  32. @Cik Pensil tercekik nengoknya ye...
    Hehhehe...

    BalasPadam
  33. @Carlos Santiago minta dijauhkanlah kalau ada yang nak pakai ni....

    BalasPadam
  34. La hai..takkan la tak nampak pelik..macam aliennpon ade..huhu

    BalasPadam
  35. Hahhahah..... Mesti pereka dia peminat Lady Gaga ni @Nieyxzha Hassan.. =P

    BalasPadam
  36. masalah kite klau kte pkai tudung-tudung dengan betul..Lps ni nak style mcm plk...Skit-skit buka lma-lma buka lah semua tu,.
    http://queen-sophia.blogspot.com/

    BalasPadam
  37. Rasanya boleh faham apa yang @Sophia Hanyz.. sampaikan tu... =D

    BalasPadam
  38. Satu je nani nk ckp.. Memang nmpk PELIK.. Fashion apa ler ni

    BalasPadam