Blogger templates

Click to Follow...

Selasa, 26 Februari 2013

Today!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Today will be hectic day!!!!
Nasib semalam AJ cukup tidur....
Kalau tak jenuhlah tahan mata.......
Bangun pagi tadi biji mata ni merah sebelah....
Tak taulah malam tadi mimpi bertumbuk ke ape... Hehhehehe... =P
Sampai ofis tadi busy makan dulu siap-siap...
Sementara tu, AJ update blog dulu...
Kang tak sempat sangat......
Sebab ofis AJ arini agak busy dengan BOD Meeting, Audit Committee, etc...
So tak boleh nak online sangat.......
Hehehehheh..... Cover line kene cemerlang maaa.... =P
Nanti dah free sikit AJ pegi jalan-jalan kat blog korang ye...


As Usual... Ada pesanan penaja... =P
Tugasan untuk korang yang ada Facebook....
Siapa yang belum VOTE AJ tu silalah vote........ Yang dah vote tu Terima kasih daun keladi...
Contest tu dah nak tamat very soon... =D
Kalau nak vote klik link bawah ni.... Tolong vote ye....






"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

44 ulasan:

  1. wahhh..betul2 bz ni.
    happy working dik!

    BalasPadam
  2. semoga bz tu cepat pergi..:)

    BalasPadam
  3. @:: Mrs.Eady ::, tak beraoa nak okay la... Hehehhehehe....

    BalasPadam
  4. selamat bekerja Aj..ok2..sempat kan nanti luch tolong AJ vote kan

    BalasPadam
  5. selamat ber busy AJ! hehe sama lah harini busy jugak. tak sempat nak rayau2 blog sgt ;p

    BalasPadam
  6. k mai singgah blog alkisah.. ada story baru..

    BalasPadam
  7. boss datang nih..pantau staf dia buat keje butul ke tak??..hehe

    BalasPadam
  8. Firda kat ofis ssh nk o9..jus baca blh la..
    Hari ni bos takde so blhla 09...hehe

    BalasPadam
  9. selamat bekerja AJ..lan pun few day nie busy skit ngan keje, agaknya os kita suka bg keje hujung2 bulan nih...hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  10. same with u sis..tp gagahkan diri sbb terpksa..muakakaka

    BalasPadam
  11. sama la bz jugak..tp mata ni nk gak tgk blog..camne tu? hahaha

    BalasPadam
  12. Aah @are_lin@yu...
    Kali ni memang betul2 busy..

    BalasPadam
  13. AJ 1 blog pun tak singgah lagi @Hanida Moss...
    Malam kang AJ jalan2 kot...

    BalasPadam
  14. @[PCL], tume ni la semua tunjuk rajin ye...
    hehhehe..

    BalasPadam
  15. Wahhh......
    Jadilah bos la ni kak @Firdawati Rashidi, bila bos takde ye.. =P

    BalasPadam
  16. Rasanya la @Azlan Strider...
    heheheeeheheh.... Sampai tak sempat nak foya2.. =P

    BalasPadam
  17. Hujung bulan kot @hazwan hairy.. Tu yang memasing pakat busy..

    BalasPadam
  18. Hahahhah... Tahap tegar dah @Deqla manjew ni...
    =P

    BalasPadam
  19. bz depan bos tu penting kak..hahaha

    BalasPadam
  20. Wahh busynye.. Nani next week busy la sbb boss da blik msia..

    BalasPadam
  21. Nur dah selesaikan tugasan tu.. :)

    BalasPadam
  22. biasalah aj, keje dengan orang, macam ni lah adat.lainlah kalau keje wat bisnes sendiri, hehe...gud luck ok :)

    BalasPadam
  23. Hehhehehhehehe.... @nini, ni busy sebab meeting je...

    BalasPadam
  24. Tu la @Orga....
    Buat je la... Dah keje kita kan... =D

    BalasPadam
  25. AJ sibuk ea..harini sibuk lg ke?

    BalasPadam
  26. Semalam memang busy sangat @ayut..
    Arini tak busy pun....
    Busy BW je...
    Hehhehe..

    BalasPadam