Blogger templates

Click to Follow...

Jumaat, 15 Februari 2013

Surprise!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

"Yang, tolong amikkan i punya tab kat dalam box motor tu"
Tu memang arahan biasa Mr.JR....
Dia memang suka buli AJ...
Tengah melepak ke, duduk kat kedai makan ke...
Mesti kalau ada benda yang tertinggal dalam box motor, AJ lah yang kena amik.....
Semalam AJ bukaklah box motor dia tu, macam biasalah kan....
Mula-mula bukak sebelah kiri, nampak baju hujan lembab..
Okay, tutup balik... Tak logik pulak nak letak tablet kat tempat yang lembab.... Jahanam pulak nanti...
 Bukak box sebelah kanan pulak.... Eh???? Takde pape pun...
AJ pandang dia balik....
Dia cakap bukak balik yang belah kiri tu, tengok bawah baju hujan....
Angkat je baju hujan, terus AJ tersenyum lebar......
Oh.... Ini rupanya tab dia tu....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Surprise betul....
Mr.JR memang seorang yang unexpected....
Memang kitorang ni tak penah nak celebrate Valentine's(haram tau) ke ape benda ke, birthday pun jarang sambut..... =P
So memang AJ tak jangka pun tetiba dia nak bagi coklat......
Hehehehehe.... =D
Memang aritu dia ada cakap kawan dia ada buat coklat....
Tau-tau semalam dia bagi AJ coklat..... Sebab member dia baru deliver coklat tu semalam....
Ermm... Dap dap dap...
Thanks ye sayang... =D

P/s : Eventho it's only small little thing, when u give it with all ur love...
It's big enough for me... =D
Thanks....

Korang minta tolong LIKE contest yang AJ join ni sekali boleh??

KLIK link atas ni ye... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

24 ulasan:

  1. romantik jugak erk tp dalam diam

    BalasPadam
  2. best kan dpt something dari org yg kita syg. akak pun pernah gak dpt surprise dari hubby. hehehe. senyum sampai telinga!

    BalasPadam
  3. Betul tu kak @Sue-Rya Qistina..
    Kadang takat hacks seketul je......
    Tapi happynya macam tak penah jumpa gula2 hacks...

    BalasPadam
  4. wahhhh....bestnyerrr...suka la tu... :-)

    BalasPadam
  5. Mestilah suka @eikorina-NaWaL sYaFiQ... =D
    Bila hantu coklat dapat coklat...
    Heheeh.. =D

    BalasPadam
  6. wah..wah best nyer dpt cekelat :-)

    BalasPadam
  7. Best @AQ Eyfa...
    Hehehhe... Sampai pembalut pun taknak buang.... HEhehhehehe..

    BalasPadam
  8. wahh untnglah ayk dpt suprise ja..haha

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah @hazwan hairy, ada orang nak bagi surprise.. =D

    BalasPadam
  10. yummy..nasib hujan..kalau panas, cair la coklat sedap tu..hihi..

    BalasPadam
  11. Mesti senyum lebarkan sebab dpt surprise.. dah abis makan coklat? hehee

    BalasPadam
  12. Hehehehe... Tu la @Farisha Lyssa Farish, kalau tak makan coklat bcair lah.....

    BalasPadam
  13. Aah @Ainim Suju....
    Belum lagi... Sayang pulak nak habiskan semua.... =D

    BalasPadam
  14. wah wah wah soooo sweetnyeeee... ;)

    BalasPadam
  15. @Deqla manjew "ter"romantik pulak dia semalam... =D

    BalasPadam
  16. betul2 kejutan ni..
    ade lagi tak..
    nak sikitt..hihi

    BalasPadam
  17. Ada lagi @Cik Nur..
    Meh la sini...
    hehehhe... =D

    BalasPadam