Blogger templates

Click to Follow...

Jumaat, 22 Februari 2013

Semua Busy Ke?


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dari tadi lagi AJ cuba surf beberapa website...P
AJ nak survey dan book tiket flight pun tak boleh....
AJ nak online shopping pun tak boleh....
Nak blogwalking pun ada yang boleh tak boleh...
Ishhhh geramnya.........
Rasa nak gigit-gigit je PC ofis ni.........
Nasib dah nak balik....
So sambung kat rumahlah segala agenda-agenda yang tergendala tu.....
Yang penting nak book tiket flight tu...
Yeahhhhhhh... Walaupun berbulan lagi....
Excited nya bukan main...... =P
So sekarang ni nak blogwalking pun jadi tak best..
AJ tangguhkan lawatan malam nanti lah..
Esok sabtu, so bolehlah berjimba-jimba sampai awal pagi....
Takde lah nak risau kes terlajak tidur ke apa ke.. =D
Paling tak pun kena bebel dengan mak je la...
Anak dara bangun petang....
Hahahahahahahhaha... =P

P/s : Ke line internet yang SIBUK???


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

43 ulasan:

  1. http://kumahuitu.blogspot.com/2013/02/bloglist-jjcm-2013-by.html#links

    JEMPUT JOIN SEGMEN :)

    BalasPadam
  2. amboiihh AJ book flight nk pegi kemana 2?nk itot... :P hehe

    BalasPadam
  3. kat ofis firda tadi ..slow mcm kura3.hehe

    hari ni line tenet slow kot kan,,,

    BalasPadam
  4. saya tak busy oun harini AJ :D

    BalasPadam
  5. huhh tenet mmg bz kot...deqla nk terjah kat opis td pun x smpt..pdhl time tu deqla x bz tau..eeiii geram rasa!

    BalasPadam
  6. line yg tenat ..agaknya lah !!

    BalasPadam
  7. Thanks @eimah siti...
    Marilah berjimba sama... ehhehehe...

    BalasPadam
  8. eh..ingt nur sorng je,,ayue pun eh...

    BalasPadam
  9. Nak gi jalan2 sambil gi wedding member @Seneorita Baharin...
    Jom masuk dalam beg... Ehh?? =P

    BalasPadam
  10. Rasanya memang masalah line kot tu @tentanghati..

    BalasPadam
  11. Oh yeke @fiQ?
    Ingat AJ nye sorang je...

    BalasPadam
  12. Nak kena pukul ni TM ni @[PCL]...
    Jhehhheh...

    BalasPadam
  13. yup line macam hang wire je 22/2

    BalasPadam
  14. Aah @Cik Nur...
    tenat sangat line nye tu...

    BalasPadam
  15. amboi aj..nak pergi bercuti pulak ler tu, hehe...

    BalasPadam
  16. Sambil menyelam, minum air @Orga....
    Hehheheheh..

    BalasPadam
  17. HAIP! anak dara bangun awal tau.. hihihi

    BalasPadam
  18. everybody now semua busy...tu yg kena pi bercuti....he3

    BalasPadam
  19. Mari join sini dear. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

    Thanks a lot dear. ;)

    BalasPadam
  20. have a good weekend AJ...berjimba laa dengan penuh tanggungjawab..eceh...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  21. Memang sangat bertanggungjawab ni @Azlan Strider.. Berjimba depan laptop... ehehheh..

    BalasPadam
  22. hri cuti ni 5zol busy brkawan ngn selimut n bantal...

    BalasPadam
  23. Line internet selalu sibuk ;D hehe

    BalasPadam
  24. semalam busy sgt smp xdapat update blog..balik dr ofis pkl 10.30pm smp umah pkl 11pm..letih..hari ni balas dendam BW blog kengkawan

    BalasPadam
  25. Takpe @Ainim Suju.....
    Balas jangan tak balas...
    ehhehehe..

    BalasPadam
  26. haha.line sibuk kot..nk book flight? nk pergi mne?

    BalasPadam