Blogger templates

Click to Follow...

Khamis, 28 Februari 2013

Rezeki Jangan Ditolak!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini murah rezeki kami-kami kat ofis ni.....
Ada orang berbesar hati nak belanja......
Alhamdulillah........
So kitorang lagi lah......
Kecik tapak tangan, KLCC kami tadahkan.......
Hehehheheheh.....
So dengan segera call KFC delivery....
AJ sure, mesti ramai tak tau yang KFC ada delivery kan??
Tadi AJ post gambar kat fb kawan AJ ada jugak yang terkejut....
Rasanya KFC delivery ni dah lama dah wujud...
Tapi tak famous macam delivery service francais lainlah..
Kalau pizza, McDonald tu memang semua biasa dengar kan.....

Nak tau lebih lanjut pasal KFC Delivery ni, Klik Sini.....
Kat situ korang boleh tengok menu apa yang boleh diorang delivery dan kat mana yang ada delivery..
Tapi ada jugak yang diorang tak delivery cam variety bucket tu....
Lain-lain tak sure pulak...
Rasa lain ada...
Nak tau klik je kat atas tu.... Direct ke delivery menu dan KFC mana yang ada delivery... =D


P/s : Sedap pulak lunch arini.. =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

67 ulasan:

  1. kfc lg...ramai tayang kfc hr nih

    BalasPadam
  2. hahahaha..akak la yg baru tau ade servis ni. siyes mmg tatau pun. kahkah. kuno betullah mak yong ni tau

    BalasPadam
  3. Laaaa yeke kak @izan mama mia??
    Hehheheheh... Ari kfc sedunia kot.. =D

    BalasPadam
  4. bila AJ nak delivery ke opis AN.. hahahahaha

    BalasPadam
  5. Memang ramai yang tak tau kak @Sue-Rya Qistina..
    Tadi sebelum akak pun ada yang tanya AJ... =D

    BalasPadam
  6. Sekarang pun boleh @Adam Narzuan...
    Sebab COD kan... AN gak yang kena bayar sendiri..... =D

    BalasPadam
  7. best best.. teringin lah pulak... heheheh

    BalasPadam
  8. Wah sana sini cter kfc hrni...xblh jadi nie nak mkn jugak nnt :D
    Ooo ada delivery ya kfc skrg nie..akk xtau pun..

    BalasPadam
  9. erk..ade ek kfc delivery...ayoyo..buat penat jer i pegi kl sentral beli banyak2 aritu..tau delivery jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  10. bestnya ada orang belanja....=D

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah rezeki...semoga orang yg belanja tu sentiasa dimurahkan rezeki nya..amin

    BalasPadam
  12. seyes xtahu plak kfc ada delivery hehehe..tp kfc dekat je dgn opis kitorg berjalan kaki jap je sampai..hihi

    BalasPadam
  13. bahek aj, sekarang jugak nak order!!

    BalasPadam
  14. terliur dah nih.. siap2 nk g kfc gak..

    BalasPadam
  15. Yeke kak @Ratu Hatiku..
    AJ belum bw sangat arini, so tak notice pulak... =D

    BalasPadam
  16. Hahhahhaha... Takpe @Azlan Strider, exercise maaa... =P

    BalasPadam
  17. Kalau2 kat rumah tetiba teringin nak makan kfc kak @permatabiru, boleh lah call lepas ni... =D

    BalasPadam
  18. Kalau free macam arini lagi sedap @Sally Yatiey..
    Hehhehe..

    BalasPadam
  19. Sila call nombor yang tertera dia laman web kfc tu ye Faizol Dee..
    Hehhehehe..

    BalasPadam
  20. a'ah..x tau pun KFC ada buat delivery..baru je tau bile baca entry AJ ni..

    BalasPadam
  21. Yup, betul. KFC pon dah ada delivery. Tapi takde lah banyak macam McD :)

    BalasPadam
  22. Boleh kira la kat mana yang ada delivery tu @Mieya Atiera.. =D

    BalasPadam
  23. ingatkan mcd je ada delivery..rupanya KFC pun ada gak..

    BalasPadam
  24. musim kfc skrg..ramai yg share pic makanan..menggoda betol! tggu sy keluar nnti..

    BalasPadam
  25. wahh.. kepci.. ahaaa kita puasa.. *gulp!

    BalasPadam
  26. datang singgah sini. setelah lama tak jenguk blog neh! huhuhu


    owhhh tuan rumah tengah makan KFC erkkkk uhuhu

    BalasPadam
  27. Tibe2 terase nak mam kfc jugak ; kihkihkih

    BalasPadam
  28. alhamdulillah..murah rezeki lagi lepas ni hendaknya..

    BalasPadam
  29. Alhamdullilah, rezeki jg ditolak,musuh dcri..hehe

    Hari ni baru firda tahu ada kfc delivery taw..huhu

    BalasPadam
  30. laaa.ade ke..ct pon bru thu yg delivery ni :D

    BalasPadam
  31. Salam AJ, TAHNIAH jadi Top Comentator Feb blog pcl...terima kasih dgn sokongan yg diberikan.

    rezeki kamu lagi , tp bukan makanan ek.. :)

    BalasPadam
  32. ADa @Rahmad Mat....
    Tapi tak semua tempat la... =D

    BalasPadam
  33. Hehehehehhe.... Yeke @Yumida Huda..
    Agaknya hari kfc sedunia kot.. =D

    BalasPadam
  34. Takpe @Lynn si pipi merah... Buka puasa dah pegi boleh makan kf....

    BalasPadam
  35. Apa lagi @Visionnaire.com.my...
    Kasi serbu la kfc... =D

    BalasPadam
  36. Takpe kak @Firdawati Rashidi..
    Ramai baru tau bila baca entri ni...
    Hehheheh..

    BalasPadam
  37. Hehheheheh.....
    Aah kak @IntaNBerliaN, ada delivery.. =D

    BalasPadam
  38. Ramai lagi baru tau @C.T.K...
    Heheheheh....

    BalasPadam
  39. Salam @[PCL]...
    Alamak.. Tak sangka.....
    Thanks PCL... =D

    BalasPadam
  40. alhamdulillah...syukurrrr.... =)

    BalasPadam
  41. baru tahu pasal kfc delivery nie....
    sama dgn starbuck drive thru kat cyberjaya.....first time tgk...!

    BalasPadam
  42. hehehhehe.... Eh @Remy hazza... Ada drive thru ek??

    BalasPadam
  43. Erk.. Nani baru tau ari ni.. Grr. Malu kat katak.. Ada rupenye eh delivery kt kfc ishhh.. Malunye

    BalasPadam
  44. Hhahhahah.. Jangan malu @nanieybarnieylurviey..
    Ramai jugak yang baru tau sebenarnya.. =D

    BalasPadam
  45. JAM DAH PUKUL 1 TENGAH HARI NI, TERASA PULAK NAK SURUH KFC DELIVERY KAT SINI.. :)

    BalasPadam
  46. Apa lagi @fairus, silalah telefon sekarang...
    ehheheh..

    BalasPadam
  47. Jom kak @Mrs Velentine, kita gi makan kfc... =D

    BalasPadam