Blogger templates

Click to Follow...

Rabu, 13 Februari 2013

Kembali Bekerja!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Setelah 4 hari bercuti...
Arini kebanyakan pada kita dah start bekerja kembali....
Mana yang sambung cuti seminggu tu, untunglah kannnnn (ayat tak jeles)....
Pagi ni nak bangun pun rasa liat je... Dalam kepala otak, "kenapalah takde cuti seminggu?"
Ditambah pulak dengan turunnya hujan... Perghhhhh...
Lagilah rasa taknak pegi keje.....
Mata pulak takmo lelap malam tadi.....
Balik dari jumpa Mr.JR, mata ni cerah je sampai lepas subuh...
Al-maklum bila cuti, macam biasalah kan...
Mata ni memang degil... Sedegil tuannya.
Paksa macam mana pun, kalau dah segar je...
Memang tak mau la lelapnya tu.... =D
Masuk keje ni memang merabaklah kan.......
Nasib baju keje semua dah siap iron semalam...
Kalau tak memang tergopoh gapah lah ke tempat keje...
Tadi rasa pelik sikitlah.... Bila keluar je rumah, dari highway NPE tu sampai ke Bangsar jalan lengang gila wa baq ang!
Macam bukan KL pulak rasa...
Hehehehehe.... =P

Gambar Hiasan - Classy Wednesday!!!

P/s : Selamat Memulakan Pekerjaan Semua!!!!.. =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

32 ulasan:

  1. happy working ayue...
    clean n clear eh jalan..

    BalasPadam
  2. cun aper ..
    huhuhu akak el lagi nie
    anak demam huhu

    BalasPadam
  3. Thanks @Cik Nur..
    clear gila...
    So next day pun macam tu lah hendaknya...
    hehhehehe..

    BalasPadam
  4. Hehheheheh.... 1st day working selalu pun blues je @normi nieza... =D

    BalasPadam
  5. selamat bekerja... jeles tgok org cuti seminggu... :'(

    BalasPadam
  6. anyway, selamat kembali bertugas AJ..dengar kata hari ini jalan pun clear and tren pun tak ramai sgt orang tadi..kalau hari-hari camni kan best...hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  7. Thanks @Azlan Strider...
    Yup sangat clear.....
    Memang bestlah kalau hari2..... =D

    BalasPadam
  8. boring je nak pegi keje pagi tadi. ni pun akak bawak bambam g office sekali

    BalasPadam
  9. Suruh bambam buat keje sekali kak @Sue-Rya Qistina....
    Sure tak boring...
    Heheheheh...

    BalasPadam
  10. Samalah kita...malas nak pegi keja...jeles dgn hubby dorang cuti seminggu...

    BalasPadam
  11. Nak buat macam mana kak @Mia Kassim...
    Hehheheh..
    Keje je la... =D

    BalasPadam
  12. tu la xdek mood btol nak keje arinih..ayu gak muke ceria kan..keje arinih.gud2:-)

    BalasPadam
  13. samalah kita mls btl nk bgn td..hihi..wah comel nya aj ;)

    BalasPadam
  14. Buat2 ceria je tu @AQ Eyfa...
    Kihkihkih... =P

    BalasPadam
  15. Cuti panjang kan @are_lin@yu..
    Mulalah blues sana sini...
    Hehhhhe... =D
    Thanks...

    BalasPadam
  16. selamat bekerja ye dgn ikhlas tau ! hehehe

    BalasPadam
  17. Tang lipstick kot buat nampak lain tu @Mrs Velentine... =D

    BalasPadam
  18. amboiii merahnye bibir dia...hihihi.. dear.. sori lmbt terjah kembali sbb klik kat nama ayujean tu xleh trs ke blog ayu.. so deqla search sendri blog ayu..hihi...

    BalasPadam
  19. Trademark baru tu @Deqla manjew...
    Hehehheh...
    Oh yeke?? Cian deqla... Nasib jumpa... =D

    BalasPadam
  20. ayu kje ape..mcm pramugari je..=)

    BalasPadam
  21. Keje biasa2 je @Nadia Johari...
    Pramugari?? Taklah... Hehheheh... =D

    BalasPadam
  22. menari gangnam satu kali bru ade smngat g keje...

    BalasPadam
  23. @Faizol Dee, pastu boss datang sebelah, "ganyam" AJ pulak...
    Hahahaha...

    BalasPadam
  24. Selamat bekerja!!! Mata AJ cantik!!

    BalasPadam
  25. Cantik touch up @nanieybarnieylurviey..
    Hehehheh... =D
    Btw, thanks... =D

    BalasPadam