Blogger templates

Click to Follow...

Rabu, 27 Februari 2013

Kasih Sayang Seorang Bapa..


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ni video yang Mr.JR post kat fb dia........
Lepas tu dia suruh AJ tengok......
Serious dah bergenang airmata wa baq ang.....
Nasib kat ofis..
Kalau kat rumah gugur jugaklah..........
Sayangnya seorang bapa kepada anak perempuannya.....


Bapa seorang yang jarang menunjukkan kasih sayangnya..
Tapi sekali dia lafazkan kata-kata sayangnya....
Tersentuh rasa........
Mungkin waktu tu lah baru kita sedar betapa besarnya kasih sayang seorang bapa selama ni......


P/s : Abah... Terima kasih...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

46 ulasan:

  1. tiba_tiba terasa sedih + rindu ayah :(

    BalasPadam
  2. Sweetnya video ni ^_^
    Begitu sayangnya seorang bapa terhadap anak perempuan-nya ^_^

    BalasPadam
  3. alamak pc opis ni..xleh buka video tu.. huhuhu


    BalasPadam
  4. serious sebak jugak.. beruntung AJ masih punya ayah.. Al-fatihah buat arwah ayah deqla.. rindu dia...;(

    BalasPadam
  5. @Nurul Najihah, janganlah sedih.....
    banyakkan berdoa....

    BalasPadam
  6. Betul @Sally Yatiey..
    Sekali seorang bapa berkata2..
    Makan dalam tu...

    BalasPadam
  7. @Deqla manjew sabar okay..
    Banyak2kan berdoa.....
    AL-Fatihah...

    BalasPadam
  8. xdpt tgk..kena block. kdg2 kita xtau betapa kasihnya seorang ayah tu, dlm garang2 dia

    BalasPadam
  9. ehh kita termenangis sikit. terharu :')

    BalasPadam
  10. Memang tak boleh nak tak termenangiskan @Hanida Moss..
    Heheh..

    BalasPadam
  11. sayangilah mereka seadanya aj :)

    BalasPadam
  12. Betul @Orga..
    Kadang kita ni tak nampak... =D

    BalasPadam
  13. ala..line broadband dia slow.. xdpt tgk video tu.. :(

    BalasPadam
  14. uhuhuhu
    dah nak habis baru rasa hiba ..
    aduhhh
    ayahhhhhhhhhhhhhh ;(

    BalasPadam
  15. sedih... bapak...i love u..:')

    BalasPadam
  16. terbaik la kata2 si ayah pengantin..
    happy go lucky tuu~

    BalasPadam
  17. Bertuah org yang masih mempunyai ayah. Ayah sy dh 10 tahun meninggal. Really miss him.

    BalasPadam
  18. kasihnya ayah berkorban nyawa..

    BalasPadam
  19. bapa adalah org yang bertungkus lumus mencari rezeki, syg papa!

    BalasPadam
  20. kasihnya seorg ayah. sygnye haz x dpt pn merasakn itu semua. sobs =')

    BalasPadam
  21. Nanti kalau dah okay, @dya bunga tengok tau....

    BalasPadam
  22. sangat mendalam kata2. Bapa dia ni kan @ieda immi...

    BalasPadam
  23. yup @kyo_9..
    Dalam masa yang sama mendalam maknanya....

    BalasPadam
  24. Al-fatihah kak @nea lopah...
    Banyakkan berdoa untuk dia...

    BalasPadam
  25. @haz janganlah sedih....
    Percayalah, dia sayangkan haz macam ni jugak....
    Banyakkan berdoa...

    BalasPadam
  26. haha no la. parent haz divorced since i was a kid. so x merasa sgtla ksh syg seorg ayh tu. hee

    BalasPadam
  27. walaupun camtu @haz, bapa mana tak sayang anak.....
    Dia mungkin tak tunjuk or tak dapat nak tunjuk.....
    1day bila dia nyatakan sayang dia....
    Barulah kita rasa.....

    BalasPadam
  28. kasih bapa tiada akhirnya......

    BalasPadam
  29. Tu la @nini...
    Sayang betul bapak dia...

    BalasPadam
  30. betul @Remy hazza... Cuma diorang jarang tunjuk....

    BalasPadam
  31. ;) cara bapa tnjuk kasih syg lain..

    BalasPadam