Blogger templates

Click to Follow...

Rabu, 20 Februari 2013

AJ Masuk Majalah Weh... =P


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang minta tolong LIKE contest yang AJ join ni sekali boleh??
KLIK link atas ni dulu ye... =D   

Petang semalam masa kat ofis AJ dapat mesej kat whatsapp...
"Weeeewwwwiiittttt... masuk majalah"
Lepas tu AJ blur..... Majalah apa pulak???
Tetiba dapat gambar ni...


Balik keje terus singgah news beli Majalah Rapi isu 15 Feb.....
Selak-selak, tak jumpa pulak.....
Kali keempat baru nampak kat column yang comel tu..... (kecik je =D)
Hehhehehhehehhe... =D

Oh baru ingat aritu ada komen pasal solekan....
Dah sebulan jugaklah...
Tak sangka pulak komen AJ terpilih......
Siap ada gambar pulak tu....
Hahhahahhahah.....
Ada jugak rupanya yang perasan kelibat AJ dalam tu walaupun bukan cover majalah kan... =P
Anyway thanks adik twitter @NanieyHana yang whatsapp AJ tu... 
Walaupun ruangan ciput, rasa bangga aka perasan gila jakun kejap... =P
Tapi seriously memang kejap je la....
Esok lupa dah... Confirm punya...

P/s : Siapa nak sign???? WEAAAAAKKKKKK!!!!!
Hahhahahahahah... *perasantan*





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

54 ulasan:

  1. Wah glamour la pasnie..hihihi...
    Mintak autograf :D

    BalasPadam
  2. wahhh....popular ayue lepas ni... :)
    waktu tu rambut masih panjang...
    tak rindu rambut panjang ke..?hihih

    BalasPadam
  3. wah~..aj dah jedi retis, ahaha..tahniah! bagi sign cepat2, hehe...

    BalasPadam
  4. Takde manenya kak @Ratu Hatiku...
    Hehheheh... =D

    BalasPadam
  5. Dia amik gambar lama @Cik Nur..
    Hepppppp... Jangan tanya....
    Sekarang ni pun dah rasa menyesal potong...
    Hehhehe...

    BalasPadam
  6. Okay kak @aquagugurl...
    Nak otograp kat mana tu...??
    Hehheheeh... perasannya AJ... =P

    BalasPadam
  7. waaa.. retisss.... sign kat dada bleg? Hahaha...

    BalasPadam
  8. Hahhahaha.... Oh retis la sangat @Orga....

    BalasPadam
  9. nak signnnn kat baju . .hihihihi

    BalasPadam
  10. Takdelah @Al Kisah....
    AJ tak sampai tahap retis2 ni...
    Hehhheeh... =P

    BalasPadam
  11. wahh .. boleh simpan wat frame kn. bkn sume dpt msuk mjlh ^^ tahniah

    BalasPadam
  12. nak signnnnnn cik retis. hehehehehe
    kecik2 camni pun, glamer u!

    BalasPadam
  13. Hahhahahahha...... @careno wah bukan main.... =P

    BalasPadam
  14. Cepat2 @cikeyrah..
    Meh AJ sain...
    Hahhahha..

    BalasPadam
  15. Naik lunyai dah majalah tu @yana aina...
    Hehhehehhe...

    BalasPadam
  16. Hahhahah.....
    Adeh retis sangat kak @Sue-Rya Qistina..
    Retis cap ayam...
    Kehkehkeh...

    BalasPadam
  17. wah makin femes ler lepas ni dik hehehe

    BalasPadam
  18. wah..anis nk sign boleh?..hehe.. :D

    BalasPadam
  19. Tu la kak @N.Aima K..
    Kalau dia amik gamba comot, hilang glamour... Hikhikhik... =D

    BalasPadam
  20. Boleh @Anis Zainudin, nak sign pakai pos ke apa??
    Hahhahaha..

    BalasPadam
  21. wahhh retisss..hehehe..ok la tu wpun kecik bisa senyum smpai tinge kan

    BalasPadam
  22. Hehehhehe.... AJ pun sesaje je @AQ Eyfa, sekali sangkut pulak.... =D

    BalasPadam
  23. hamboiii...saya suka RAPI! tapi da lama tak beli..melepas la tengok kak ayu dalam tu! :p

    BalasPadam
  24. ehehee artis la! saya pun pernah dedulu masuk rapi. lama dah. smpi skrng simpan majalah, konon artis sgt time tu.. ;)

    BalasPadam
  25. Kehkehkeh... Sain kat mana @nuyui a.k.a miss YUI...
    Cepat2... =P

    BalasPadam
  26. tahniah..dah jadi retis ni..hehe

    BalasPadam
  27. wahh dlm rapi lah....best! bru persan entry ni..hehe

    BalasPadam
  28. Hhahahahha....
    Takde lah femes pun @deno... =D

    BalasPadam