Blogger templates

Click to Follow...

Khamis, 21 Februari 2013

Aduhlah ZALORA!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bukak email kejap ni nampak 1 email ni...
Macam tau-tau je semalam AJ dah cashkan RM250 duit BR1M tu...
Arini pulak dia buat sale......
HOT DEAL OF THE DAY!!!!!!
Arrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
I went crazy!!!!!!!!
Patut shopping ke tak????
Kalau korang dah ready nak jerit sama macam iklan dia tu....
Silalah browse website Zalora ye....


Kalau korang dah betul-betul sedia....
Klik je BANNER tu...........
OkBYE nak check it out apa yang menarik disitu... =D

P/s : Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

36 ulasan:

  1. arghhhhhh kasut dia cntik3..hahahahah

    BalasPadam
  2. hhhuuuyyyoo, dah dapat duit BR1M.. Eyka tak dapat lagi..Maklumlah,baru genap 21tahun..Hiihhihii..Apapun,sebelum SHOPPING,fikir masak2,nanti dah beli tak pakai,membazir pulak...Hhihhii..

    BalasPadam
  3. Wahhhh best ni.
    Jom shopping di Zalora!
    hehe :D

    BalasPadam
  4. aaaaaaaaaaaaaa...stressnyerrrr !! benci zalora mcm ni...hehe

    BalasPadam
  5. hahahahaha...
    elok dapat Brim...
    pandai depa eh... :)

    BalasPadam
  6. Dah beli ke? Memang Ayue selalu beli kat zalora ye? Saya xpenah lagi

    BalasPadam
  7. Hahaahahaah.... @hazwan hairy tau takpe... Arggghhhhh.....

    BalasPadam
  8. @eyka, so far kalau kasut belum penah lagilah beli & tak pakai....
    hehhehehe..

    BalasPadam
  9. Hahahhahaha.... @Liza Razak i know how does it feel.. =P

    BalasPadam
  10. Hhaahha.. Tau takpe @Cik Nur....
    Godaan sungguh..

    BalasPadam
  11. @Ainim Suju, selalu jugaklah.... Hehheheh...
    Sampai kakak ngan kawan dia pun terpengaruh sekali... =P

    BalasPadam
  12. shopping2..tapi gaji blum mask la :(

    BalasPadam
  13. ayoyo..tetau jer dorang nie AJ baru lepaskan cash..kalau nak beli something utk motivate diri gi keje on monday xpe tapi jangan habiskan semua duit tu plak yer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  14. nak try jugaklah shopping dgn zalora...

    BalasPadam
  15. Takpe @inche hlovate, diorang selalu je ade sale...

    BalasPadam
  16. Thanks for ur advise @Azlan Strider..
    Aah kene bajet sikit... kang ter"over" bajet.. Abissss...

    BalasPadam
  17. Sila @[PCL].....
    Memang kena try... =D

    BalasPadam
  18. Jangan ayu..jangan..jangan tak beli,hehehe.

    Hot deals ni >_<

    BalasPadam
  19. Hehheeh... amboih @Tinta Lana, bukan main lagi suh beli.. =D

    BalasPadam
  20. Kak MV x bukak..haha..takut tergoda

    BalasPadam
  21. Takpe kak @Mrs Velentine... Gaji nanti bukak ek...
    Heheheheh...

    BalasPadam
  22. asyik missed je hotdeal dari zalora..AJ ni tiap2 hari bukak zalora ke? Kagum sungguh kah3x..

    BalasPadam
  23. arghhhhhhhhahahhah :D shopping kat Zalora mmg best.hrtue ada shopping kasut kt zalora, mmg puas haty laa die pnya service..zalora mmg terbaekk...shopping sis jgn xshopping..hehe

    BalasPadam
  24. amboiii skng ni byk blog update psl zalora je...best la korg..jeles...hihi

    BalasPadam
  25. Aah kak @N.Aima K....
    Price dia selalu ubah2.. Tu AJ rajin tengok.... =D

    BalasPadam
  26. Dulu je memula.... Sekarang memang zalora dah okay @Seneorita Baharin kan... =D

    BalasPadam
  27. Janganlah jeles @Deqla manjew...
    Apa kata join sama.. Mesti tak jeles...
    Hehhehehe...

    BalasPadam
  28. apa lagi.... jom pi shopping ler....

    BalasPadam
  29. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  30. Amboih @xila dot...
    Panjang jeritnya tu...
    Hehehhehehe...

    BalasPadam