Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 6 November 2012

Tercekik Tengok Bil Vet !!!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam Boboy dah boleh keluar hospital.....
Alhamdulillah AJ happy sangat.......
Dia belum pulih sepenuhnya....
Tapi much better than before la......
Dalam pukul 4pm lepas siapkan segala keje kat ofis, AJ pegi amik dia.......
Tak sabar sangat AJ nak jumpa dia......
Sampai vet, AJ tengok dia dah aktif....
Mengiau-ngiau nak balik....... Macam tau-tau je Mummy nak amik dia.......
Habis 1 vet tu dengar suara dia je.....
Bila nak settle bil semua.....
Terus rasa "guuullllppppppp".....
Erkkkkkkk!!!!! Tercekik sekejap....


Nampak tu......
Haaaaaaaa..... Tu dia RM722......
Tapi nak buat macam mana kan...
Bayar je la.... Asalkan dia sihat seperti sediakala... =D
Thanks untuk Dr. Goh yang rawat Boboy......
Next week kita jumpa lagi ye untuk check-up budak sekor tu.... =D


Dah balik rumah, dia taknak langsung berenggang dengan AJ....
Takut kena tinggal lagi lah tu..... =P
AJ bangun pegi toilet pun sibuk dah dia mengiau-ngiau cari.......
Mengalahkan ada anak kecik... =D
Tapi lepas tu dia dah okay dah....
Tapi kucing AJ yang lain pula taknak dekat dengan dia.....
Yelah mungkin sebab bau dari vet tu kot.....
Takpelah, esok lusa okaylah tu......

P/s : Binatang Sakit Lagi Mahal Dari Manusia Tau......





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments:

  1. wowww...mahalnya....cik siti pun otw nak bela kucing...heheh

    ReplyDelete
  2. hakkkk...tak sangka semahal ni. uihhh...sakit apa tu ? bgus juga akak pgi hntr dia kat klink haiwan (: kecian diaa. moga cpat sembuh.

    ReplyDelete
  3. eimah siti : memang mahal.....
    Lagi mahal dari kita.... =D

    Mrs Velentine AJ dapat bil lagilah rasa WOW.... Hehehhehe... =D

    steffany daph : akak kesian.....
    teruk sangat sakit dia tu... FLUTD..
    So nak taknak kena hantar vet jugak....

    ReplyDelete
  4. Uishh.. Terkezut tgk.. Bulat mata2.. Mahalnye.

    ReplyDelete