Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 20 September 2012

Blogger Interface Baru dan NuffnangX



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni memang ramai yang mengomel pasal blogger interface yang baru ni..
Ye memang nampak agak serabut......
Mungkin sebab warna plain atau takde border-border yang kemas... (KOT lah..)
AJ pun tadi duk explore blogger interface baru ni...
Mula-mula memang payah sikitlah....
Lepas tu okay lah sikit.... =D
Taulah mana nak cari benda-benda basic yang selalu sesenang je kita jumpa kat old interface tu... 

Lepas tu bukak sekejap nuffnang setelah sekian lama tak jenguk....
Godek-godek, jumpa pulak NuffnangX....



Not bad jugak application ni.....
AJ pun download sekali yang mobile version....
Ok best jugak mende alah ni....
Kita boleh "stalker" blog-blog favourite kita "on-the-go"... =D
Tak payahlah susah-susah nak bukak browser lagi...
Just click icon NuffnangX and there you are......
Lagi mudah, ringkas dan pantas..... =D
Mula-mula rasa macam kejadah apanyalah application tu...
Lepas "merajinkan" diri di situ, sana dan sini....
Ok dah agak expert.. =P
Tapi jangan minta AJ bagi tutor...
sebab bab tu memang sumpah failed....
Hahhahahahahaha.....

Antara Blog Yang AJ Sempat Follow Masa Entri Ni Ditaip.... =D
Kalau Anda Ada, Sila BANGGA... =D

P/s : Hari Eksplorasi


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. err..err...blog bicara hati pun ade..hehehehe...

    ReplyDelete
  2. ek eh..tetiba kembang semangkuk plak hidung ni bila tgk ade dlm list tu. hehehehe

    ReplyDelete