Blogger templates

Jumaat, 24 Ogos 2012

Tuan-tuan Tanah Busy Beraya... Kesian Blog...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

2-3 hari ni, blog AJ ni sunyi je.....
Korang punya blog pun banyak yang dah berhabuk sikit kan kan kan????
Maklumlah, hari raya....
So AJ pun sibuklah beraya kesana-kesini.....
Berlenggang kangkung kesitu-kemari ala-ala "Ratu Kebaya Kampung Pinang Sebatang".....
Hehhehheheh.... =D
Berkunjung dari satu rumah ke satu rumah....
Harapannya, semoga adalah orang sudi nak hulurkan Angpow.....
Ehhh??? Dah besar, penampow mungkin dapat kot.....
Hahhahahhaha... =P
Teringat pulak zaman kanak-kanak....
Syoknya raya......
Confirm dapat angpow....
Paling meriah masa not kertas RM2 baru keluar.........
Fulamak wehhhhh........ Kaya gila rasanya masa tu.....
Siap berjoli katak kat Sunway Lagoon lagi lepas tu........ =D
Lepas tu ada balance duit raya lagi after the joli-joli sakan....
Tapi sekarang..... Sekeping angpow pun jangan harap....
Yang dapat--------> MAKAN sampai perut nak meletup....
Burrrrppppp... Alhamdulillah.. (Opssss!!! Tak senunuh si gadis ini...)
Okay, hari ni pun AJ nak sambung raya.....
Nak ikut???? JOOOOMMMMMMM...... =D


P/s : Nanti AJ kembali merapu okay...... =D
Jap??? Tajuk entri dengan entri ni macam takde kena-mengena pulak... =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 ulasan:

  1. Teringin nak jadi kanak2 semula, dapat duit raya banyakkkkkkk ;D haha

    BalasPadam
  2. haha...samelah kite...waalid plak xdpt nk update blog dengan kondisi tenet yang tenat..huhu

    BalasPadam
  3. bukan setakat berhabuk je blog nur.. tapi siap de sarang labah2 lagi..huhuhuhuh

    BalasPadam
  4. Kalau tenat, kena bawak pegi hospital cepat tu @Waalid5035 ™...
    Hehhehehehe....
    Sian tenet dah tenat... =P.

    BalasPadam
  5. Hahahhahahah @Cik Nur.....
    Amboih siap sarang labah-labah tu..
    bahaya nih.....
    Hehheheh...

    BalasPadam