Blogger templates

Jumaat, 10 Ogos 2012

Pandelela Rinong Dah Menang Pingat, Johari Pain Berani Ke???



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pagi tadi Malaysia berjaya meraih pingat yang kedua daripada penerjun negara Pandelela Rinong....
Tahniah AJ ucapkan.......
Sekarang ni Malaysia telah meraih 1 pingat Perak dan 1 pingat Gangsa.....
Alhamdulillah, sekurang-kurangnya ada juga pingat dari Kontijen Malaysia.... =D

Haaaaa........
Mesti korang tertanya-tanya, apa kena mengena  Pandelela Rinong dengan Johari Pain kan???
Tunang dia ke? Suami dia ke?
Semalam ada yang update status FB tau.......
Wahhhhhh... Bukan main lagi status nya tu......
Macam memperkecilkan atlet kita tu pun ada bunyinya kan.....
Cuba korang tengok gambar kat bawah ni....


Hari tu masa Dato Lee Chong Wei, Baskin Robbin's dah kotakan janjinya nak bagi ice-cream percuma......
Sekarang  Pandelela dah menang pingat, JOHARI PAIN berani ke???
Tu ramai dah tanya dah tu....
Hehehheheheheheh.....
Macam-macamlah korang ni...... =P

P/s : Kerana Mulut Badan Binasa.......
Hehehhehehe....
Johari Pain, Johari Pain..... Dah Sedia Ke Nak POTONG??


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

24 ulasan:

  1. Lain kali nak berkata2 gunalah otak dulu kan . . nk tgk dia kerat ke x hahah

    BalasPadam
  2. hahaha... padan muka dia... tu lah... update lagi yg bukan2... lepas ni mesti ramai yg nak dia tunaikan kata2 dia...

    nampak gayenya bersunat buat kali kedua lah dia... ke dia belum pernah bersunat.... ;p

    p/s : To Pandalela... Tahniah atas kejayaan mengharumkan nama negara... :D

    BalasPadam
  3. suruh die main sukan, ntah2 sukan wakil daerah pon x lepas..

    BalasPadam
  4. Tahniah to pandalela... tak sia2 pembawa bendera mase pembukaan hari tu...

    to Johari pain, ish ish ish

    BalasPadam
  5. Tahniah buat atlet kita Pandelela Rinong!! Satu kejayaan yg sgt dibanggakan!!

    Tu la, ckp main ikut sedap mulut je kan si johari ni. confirm dia kena satu hari nnt. saje carik pasal kan. kerat la anu tu klau berani. kahkah

    BalasPadam
  6. haha..sengal punya org..apa dah..tak pasal2 da femes am0s ari ni..hehe..apa2 pun terbaik untuk Pandalela(^_^)

    BalasPadam
  7. x pasal2 femes satu mlysia..=)

    BalasPadam
  8. dia hebat sgt kot.. tu yg ckp mcm tu..

    *cuba utk bersangka baik. haha*

    BalasPadam
  9. ish2..ada ke cakap mcm tu, tak yakin dgn kemampuan dari negara sendiri..

    kalau dia tak kerat pun, tentu akan jadi apa2 smpai terkerat sendiri..

    sebab dia dah mcm berjanji, tambah2 bulan puasa ni..

    itulah, cakap tak guna akal..!

    BalasPadam
  10. statement yang tidak menggunakan akal.. adeh.. last2 makan diri..

    BalasPadam
  11. hahahaha...mungkin sekarang Johari Pain dah jadi Joharina Aloya...hahaha

    BalasPadam
  12. @cikeyrah Hahhaaha.... Takde mana nye dia nak kerat tu...

    BalasPadam
  13. Memang ramai dah tuntut tu @Masz Sidek...
    Geli hati baca komen diorang..

    BalasPadam
  14. Berani sangatlah dia nak kerat @Mrs Velentine..
    Hehheheh

    BalasPadam
  15. Tu la tu @Sue Echan..
    Pandai cakap je ni...

    BalasPadam
  16. @KorN harum nama Malaysia dah kan..
    Tapi ada juga yang tak yakin dengan kemampuan dia..

    BalasPadam
  17. Betul kak @Sue-Rya Qistina... Sesedap mulut dia je...
    Skang rasakan...

    BalasPadam
  18. Aah @Pecinta pink^^ sengal gila...
    Agaknya nak femes la tu...

    BalasPadam
  19. @nizatus syahida femes dengan cara tak betul..
    Hahhahah..

    BalasPadam
  20. Mungkinlah @aisya.... Heheheh...
    Ayat sedap hati apa ni?? =P

    BalasPadam
  21. Tu la @Cik Nur...
    Dia ni takde semangat kesukanan betul.......
    Sekarang kan dah tak pasal nama naik...

    BalasPadam
  22. @syazana amira hahah......
    Nasib dia, siapa suruh kan...=D

    BalasPadam
  23. @Hans amboih...
    Terrer bab ubah nama orang ye..
    Heehehheeh...

    BalasPadam