Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 28 August 2012

Nasib Tak Lemas....




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Fuhhhhh nasib baik sangat tak lemas.....
Panik AJ sekejap tau.....
Nyawa tu..... Kalau lemas sure AJ meraung sekejap..... =D


Al-kisahnya awal pagi tadi la......
Dalam pukul 3 pagi......
AJ ni memang tak boleh berenggang dengan telefon....
Kadang ada satu tahap tu, mandi pun AJ usung masuk bilik air sekali....
Padahal bukan ada orang nak call pun....
Hehehhehehe... Kronik =P
Pagi tadi tah macam mana, AJ terlepas pulak telefon tu dari tangan masa nak keluar toilet.......
Laju je telefon masuk dalam baldi....
Berderau darah AJ....
Nasib baik dia landing betul-betul dalam gayung yang terapung dalan baldi tu...
Kalau takde gayung tu....
Alamatnya mati lemas la telefon AJ dalam baldi tu.....
Hari tu dia dah mandi Nescafe ais, takkan nak mandi dalam baldi pulak kali ni???
Huhuhuuhuuh.... =D
Bengong sekejap BB AJ pagi tadi tau.....
Kalau AJ tak reply BBM, harap maklumlah ye....

P/s : Moral of The Story : Jangan bawa telefon masuk toilet lagi.....
Hehehhehehe..... =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. perghh..selamat dalam gayung dia landing, kalau dalam lubang toilet terus lagi haru..

    lepas ni, jgnlah bw hp...

    ReplyDelete
  2. Tu la @Cik Nur....
    Nangis2 tak berlagu la macam tu..
    Hehehhehe...

    ReplyDelete
  3. Assalam, sangkakan AJ dah yg sikit lemas rupanya handphone dah... nasib selamat... hehehe

    ReplyDelete
  4. Waalaikumussalam @Ikmal..
    Tu la nasib selamat..... =D

    ReplyDelete
  5. OMG nasib baik tak masuk dalam magkuk jam*** ...

    ReplyDelete
  6. BB pun nak mandi jugak taw kak. haha

    ReplyDelete
  7. teringat dulu ade kwn ni handphone dia masuk dlm air milo, padahal time tu tgh pegang sebab tgh msg2, sekali ntah macam mana boleh masuk dlm air milo ntah.. haha

    ReplyDelete
  8. Hehe. Saya jarang bawa telefon masuk toilet. Takut hal sebegini berlaku :D

    ReplyDelete