Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 5 August 2012

Fuhhhh Nasib Baik....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

15 Ramadhan 1433H, AJ ada majlis berbuka puasa dengan En. Sayang dan SBW....
Lepas tu pulak AJ teruskan perjalanan cari baju raya.....
Tapi hari ni tak beli apa-apa pun..
AJ tak berapa berkenan pulak dengan baju yang AJ tengok..
Tapi bukan nak story pasal baju...

AJ memang bernasib baik...
Al-kisahnya, keluar tadi AJ sarungkan kasut favourite AJ...
Memang AJ dah sedia maklum kasut tu tapak dia dah nak tercabut...
Tapi hati kering cakap okay lagi ni....
AJ pulak memang jenis SAYANG KASUT...
Nak-nak kasut favourite...
Selagi tak jahanam teruk, itulah yang AJ sarung walaupun banyak kasut lain dalam simpanan... Hehehehe... =D
Pastu masa start berjalan-jalan window shopping tadi AJ dah rasa lain macam.....
Tapi as usual, i will never stop walking until i get what i want...
AJ buat tak kisah je pasal kasut kat kaki....
Alhamdulillah bila En. Sayang dah hantar balik tu, masa nak naik tangga rumah baru dia tercabut....
Fuhhhhhhhhh.... Nasib baik sangat tak tercabut masa depan orang ramai....
Kalau tak, buat malu je....
Hahahahahaha....


P/s : Moral of The Story, kalau rasa nak banyak berjalan tu...
Lupakan je niat nak pakai kasut favourite anda yang dah ada sikit tanda-tanda nak jahanam...
Hehehehhehe... Kalau tak balik kaki ayam AJ...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. huhu...cik siti pernah jadi cam ni masa pegi makan kenduri....nasib baik masa tuu da nak balik umah da....=P

    ReplyDelete
  2. hahahahah kelaka betul tengok kasut tuh macam mana laaa leh jadi cm tuh sakan betul berjalan huhuhu

    ReplyDelete
  3. kasut tu mcm tahu2 je ye..dia bagi peluang dekat taun dialah tu...hihi

    ReplyDelete
  4. Mesti time tu @eimah siti rasa macam AJ rasa kan...
    Nasib baikkkkk.... =D

    ReplyDelete
  5. @Sue PeLik itulah...... Sakan sangat jalan....
    Sampai lupa daratan kan... Tu la jadinya.....
    Hehhheheh....

    ReplyDelete
  6. Mungkinlah @Cik Nur.... Kalau tak kena keluar duit beli kasut baru..
    Ingat raya ni taknak beli.. =D

    ReplyDelete