Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 19 April 2012

Segmen : Jom Kenali Blog Saya





ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pagi yang sejuk ni nak join segmen jap...
Kali ni segmen by Miss Z....

Tarikh tutup 25 April, 10 Pagi...

URL : 

Tarikh Mula Berblog : 
Disember 2010
Tapi time tu tak berapa aktif sangat....
Pertengahan 2011 barulah aktif sikit berblog... =D

Asal Usul Nama Blog : 
Blog ni mendapat nama hasil gabungan nama AJ dan Mr.JR....
Hehheheheheh.. =D
Ayue + Jean = AyueJean.... =P
Blog ni takdelah gempak mana.....
Setakat merapu vs. merepek je banyak....
Dan adalah juga info-info yang berguna untuk AJ kongsikan bersama......
Dan juga apa yang AJ rasa serta pendapat AJ mengenai isu semasa....
Kalau korang nak tau pasal blog ni, godek-godeklah ye......

"SELAMAT BERBLOGWALKING"

P/s : Terima Kasih Korang!!!!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

23 comments:

  1. ooo itulah asal nama ni.baru tahu..hihi

    ReplyDelete
  2. dtg dari segment yg sama..:)

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab sudi join segmen miss z...jom kenal blog lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg same... -.-

    ReplyDelete
  5. Sy singh sini lg..dr segmen yg same:-)

    ReplyDelete
  6. segmen yg same gak..hehe
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  7. sorry lambat...baru ada kesempatan utk sergah ke sini.
    <---dari segmen yg sama :) salam kenal!

    ReplyDelete
  8. heee, thnx bw blog kite, follow sini :)


    http://cikreenahmad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama... ^_^
    sudah follow....
    sudi2 la ke blog saya...

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    happy blogging...

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama, salam perkenalan
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sm..salam perkenalan..done follow..jum terjah n follow blog ifa plak lau sudi..:))
    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  12. hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  13. hai ayu..salam perkenalan..balas kunjungan..dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  14. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
    sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum...
    hai kak ayue.. -.- folo akak.. rjiin2 folo me back ye? -.-


    *suke menu tab akak.. color full :)

    ReplyDelete
  16. @Rafflesia™ ok syg... will do...
    ehhehheh.... mmg ske warne warni... =D

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama
    terima kasih follow
    follow anda balik

    ReplyDelete
  18. Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

    ReplyDelete
  19. cp singgah sini.. jomlah jenjalan blog cp.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen ini.. :)
    najwa follow sekali.. :D

    ReplyDelete