Blogger templates

Jumaat, 23 Mac 2012

Siapa Boleh Tolong??


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang, AJ nak minta tolong boleh tak??
Siapa boleh tolong buatkan watermark???
AJ takde photoshop lah......
Tadi dah try buat pakai software sedia ada...
Tapi bila paste dekat paint tetiba muncul background warna hitam.....
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... :'(
Nak buat bagi transparent dah tak boleh....
Padahal masa buat memang dah pilih yang transparent....
Tak pun kan, tolonglah bagitahu kat mana nak reka watermark selain dari photoshop?


TOLONG AJ!!!
HELP ME...

P/s : Terima kasih korang....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 ulasan:

  1. xdapat nur nak tolong ayue..
    cz cik nur xpandai guna photoshop...huhuhu
    penin..!

    BalasPadam
  2. @Cik Nur takpe cik nur... hehhehe... =D

    BalasPadam
  3. nak watermark cmner tu.. cer cakap... meh adam tolong..

    BalasPadam