Blogger templates

Click to Follow...

Selasa, 20 Mac 2012

Segmen : Jom Join Bloglist BEN ASHAARI... CEPAT!!!!




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA
Tengah-tengah busy membuat keje-keje tertangguh dan curi-curi check blog ternampak pulak segmen Abang Ben ni....
So tinggal keje jap, join segmen... Bijak, Bijak... Hehehhehe... =P

Terhad kepada 200 blog je ye...

AJ mula berblog suka-suka je pada mulanya......
Tengok orang lain berblog macam best je..
Mula-mula bukak blog ni, update pun sangat-sangat jarang...
Tapi semenjak dua menjak ni, barulah terasa feel berblog...
Paling seronok bila tengok follower bertambah sedikit demi sedikit.....
Sekarang AJ berblog untuk share selain aktiviti, AJ share info-info sekeliling dan semasa....
Dan AJ gunakan blog sebagai medium untuk bertukar pendapat..... =D
Selain itu berblog juga boleh membuatkan seseorang berfikir di luar kotak pemikiran sendiri...
Betul tak korang???


P/s : Kalau korang pun nak join... Cepat hantar entri korang tau.....





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 ulasan:

  1. Thniah tersenarai dlm bloglist abg ben..salam kenal..ayu..;-)

    BalasPadam
  2. hye fa jalan2 kt sini yer..
    jemput datang ke rumah yer..
    http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. eh join jugak? same la kite. ;)

    BalasPadam
  4. @9n0L4 hahhahha... td tgh wat2 keje tnmpk... smpt join, redah je la.... hehehehe...

    BalasPadam
  5. salam kenal dari blog BA..
    http://sayurlemak.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. @Azzah salam knal juga..... dh follow dh.. =D

    BalasPadam