Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 31 March 2012

Ride To Genting....




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Awal pagi tadi dalam pukul 12 lebih AJ, Mr.JR, En. Naza dan beberapa orang kawan ride saja-saja ke Genting Highland......
Sampai genting dalam lebih kurang pukul 1 lebih kot...
Tak notice pulak pukul berapa...
Tapi masa yang diorang ni amik dari Kl ke Genting tak lah banyak sangat kot...
Tah berapa laju diorang titik pun AJ tau..
Rasa adalah dalam 190km/j ke atas...... =D

Sampai Genting parking depan Coffee Bean, lepas tu lepak minum kat mamak atas tu...
Oh ye... Ni 1st time AJ ikut diorang naik..
Sebelum ni Mr.JR je pegi tinggalkan AJ.... =(
Dah siap makan nasi goreng mamak tu yang hampir menitiskan air mata dek kerana kepedasan melampau, kitorang turun balik KL..

Waaaaaaa...... Nak balik tu yang tak tahan tu....
Lenguh tangan....
Nak-nak pulak jalan nak turun tu punyalah bersepah bumper..
Aduhai.... Lepas ni tak tau nak serik ke, nak ikut lagi bila diorang ni nak ride ke Genting...
Rasa macam serik... Tapi AJ ni biasalah..
Bukannya tetap pendirian..
Hari ni kata serik..
Esok kalau diorang nak repeat, sure nak mengekor....
Hehehheheheheh...... =p
Yelah kalau naik motor yang biasa je takpelah turun naik Genting hari-hari...
Ni naik En. Naza.... Fuhhhhhhhh..... Lenguh wei.......
Tapi yang sure, Mr.JR mesti lagi lenguh..
Nak-nak pulak ada orang belakang.....
Single rider pun agak lenguh katanya........
Kesian dia... Kejamnya AJ...
=P


P/s : Nak Serik ke Tak???
Tak Kot...
Time tu je serik.... Heheheheheh.... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment