Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 21 March 2012

Result SPM Dah Keluar!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

21 Mac 2012, mesti ramai yang berdebar-debar.....
Terutamanya adik-adik yang ambil keputusan SPM hari ni??
Haaaa... Macam mana keputusan korang??
Okay tak?? Hope korang dapat keputusan yang cemerlang...
Kalau mana yang tak berapa nak cemerlang tu, jangan berputus asa...
Jalan menuju kejayaan masih terbuka luas.....
Itu bukan penamat masa depan okeng......
Mana yang tak berpuas hati dengan result sendiri, bolehlah ambil Paper July ye.... =D
Tapi kena usaha lebihlah......

Tetiba teringat masa diri sendiri ambil result SPM dulu...
Tak excited langsung tau...
Sebab masa trial pun takdelah gempak mana...
So result yang sebenar-benarnya mesti tak gempak jugakkan??
Hahhahhhahaha......
AJ berjaya kumpul A sampai Z... (Okay nampak sangat menipunya... =P)
Keputusan AJ takdelah teruk mana, cuma tak berapa nak cemerlang....
Tapi tak sampailah tahap yang mak bapak tengok boleh kena sakit kronik....
Alhamdulillah....

Mana yang dapat result macam ni, boleh bunuh dirilah bak kata kawan AJ..
Hahahhahahahha......
Sumber : Himpunan Cerita Lawak

P/s : Kepada adik-adik yang dapat keputusan cemerlang tu, TAHNIAH sayang!!!!
Mana yang tak berapa cemerlang pun, Tahniah jugak.. Sekurang-kurangnya korang ambik SPM.... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. ayu dulu pn mcm 2 jgk...seimbang lah kan..hehe

    ReplyDelete
  2. @are_lin@yu nasib tak kene pakse kawen je kn... hehehhehe....

    ReplyDelete
  3. hehehe. teringat gak masa saya amik result spm dl2. ketaq lutut gak la. hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  4. @NasZ
    hahahhah... naseb x tcabut lutut..... =P

    ReplyDelete