Blogger templates

Click to Follow...

Isnin, 5 Mac 2012

Jangan Kata Korang Tak Penah Buat....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni kena stayback kat ofis, jadi sementara tunggu PDF yang slow tu open AJ curiklah masa sikit turunkan cherita dari mulut comel ke papan kekunci ni... =P

Korang semua mesti penah buat perangai pelik-pelik dan nakal masa kecik kan???
Macam tu jugak AJ...
Antaranya.... :

1. Amik selipar depan rumah orang lepas tu baling atas bumbung....
Tapi bukan amik dua-dua belah.....
Amik sebelah je.... Hahaahahaa...
Selipar buruk tak pandang langsung, asal cantik dan baru AJ amik dan campak...
Kalau rajin sikit jalan sampai tangga sebelah, letak depan rumah orang lain.....
Hahhaahahaha... =P
Okay memang nakal.....

2. Rumah korang ada loceng tak??
Haaaaa... Kalau ada, abislah AJ ganggu hidup korang yang aman damai tu....
Caranya senang je.....
Picit loceng lepas tu lari....
Buat berulang-ulang kali sampai tuan rumah tu menjerit bagaikan histeria marah-marah......
Lepas tu esoknya korang akan tengok button nak tekan loceng dah tinggi melangit or dah takde lagi...
So, pegilah cari rumah orang lain pulak.... =D

3. Takde loceng??
Bukan susah pun...... Ketuk je pintu.....
Step dia sama je macam kat atas.. Buat banyak-banyak kali....
Tapi esoknya tu, yang confirm pintu ada lagilah...
Tak macam loceng.... Hehheheheh... =)

4. Sanggup labur duit syiling pastu call nombor telefon rumah orang berkali-kali...
Mana dapat nombor????
Main tekan je la...
Tapi make sure nombor tu dalam area perumahan AJ jugak.....
Hahhahahhahah..... 

5. Ni perangai yang AJ rasa sangat tak logik sekali...
Tanam duit syiling dengan harapan akan tumbuh pokok duit macam orang tanam cili tu.......
Aduhaiiii...... Tah mana dapat ilmu sesat ni pun tak tau lah....
Lepas tu esok dan hari seterusnya tunggulah pokok duit tu tumbuh.....
Akhirnya, hampa sebab tanah tanam duit tu dah kena simen...
Padan muka kau..... =P

Bila ingat balik perangai masa kecik, Ya ampunnnnnnnnnn....
Nakalnya anak dara sorang ni....
Nakal mengalahkan budak lelaki.....
Mana taknya, dah dari kecik bawak ke besar berkawan dengan lelaki...
Nasib tak jadi tomboy....


P/s : Sape yang penah dapat gangguan dari AJ tu, nasib korang tak baiklah tu...
Tapi sekarang dah tak buat perangai tu lagi tau.... =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 ulasan:

  1. sia ngaku ngan jujurnya yg sia prnh wat perangai pelik cam gitu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lps tu bila ingat balik trase jahat gile plak...
      heheheheh.....

      Padam
  2. memang nakal macam shinchan..hehe..

    BalasPadam
  3. Hahahhahah... Ni la padahnya berkawan dengan lelaki kak @hainom OKje... =P

    BalasPadam