Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 17 October 2011

Ride ke Port Dickson



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Wahhhhh.... Agak lama kan tak update apa-apa kat sini???? Kalau nak ikutkan memang banyak sangat benda yang AJ nak cerita.... 
Boleh buat Novel Cinta setebal 368 mukasurat okay.... Hehehhehehe....

Sepanjang sebulan menyepikan diri dan jari-jemari ni kan, banyak aktiviti yang AJ buat....
Macam biasalah, wreennnggg sana sini dengan Mr. JR sudah menjadi aktiviti wajib....
Hehheheheh...... Selebihnya AJ lebih banyak duduk kat ofis dan balik rumah tidur.... =)

8 Oktober & 9 Oktober 2011 - AJ & MR. JR pegi konvoi dengan rakan-rakan ScramClub ke Port Dickson....
Adalah dalam lebih kurang 40biji motor jugak yang join..... 
Malam tu kitorang bergerak dalam pukul 1.30am dari KL.... Ikut plan nak gerak pukul 11pm.... Memandangkan keadaan cuAca yang tidak mengizinkan, makanya berlakulah sedikit kelewatan..... Macam mana pun Alhamdulillah perjalanan kami selamat......
Sampai PD kitorang berehat dan makan... Dah macam sahur pulak makan pukul 3am.... Hehhehehehe....
Lepas makan, masing-masing dah letih kitorang balik homestay dan merehatkan badan seketika..... 
Dalam pukul 8am bangun bersiap, having some breakfast... 
Thanks Waklu belanja kami semua sarapan pagi...... =) Lain kali belanja lagi okay......

Lepas sarapan bergerak ke Tanjung Biru mandi laut.... AJ biasalah, mana boleh tak mandi kan..... 
Gigih la membeli baju sebab baju tak bawa... Mana tau lepas sarapan terus nak terjun laut kan....
So baju semua tinggal kat homestay.....
Apapun terima kasih Mr. JR, sponsor baju untuk mandi..... Tapi rugi je...
SEBAB....... AJ terjun laut 10minit je..... Tak gigih la nak mandi lama2.... Hahhahahahhahah......
Dah puas mandi laut, semua balik homestay packing barang nak balik KL......
Letih tapi Best...... =)




Itu je lah yang AJ nak cerita.... Malas pulak nak fikir apa aktiviti lain.....

P/s : Lepas ni cuba nak gagahkan diri update blog hari-hari..... 
Muaxchzzx!!!!!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

1 comment: