Blogger templates

Jumaat, 19 Ogos 2011

Tengok Siapa Yang AJ Jumpa???? =)


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ini, 18 Ramadhan dah ada rasa mood nak raya bila dengar lagu raya berkumandang kat ofis... 
Kalau tak rasa macam Krismas pulak bila diorang mainkan lagu Pussycat Doll... Ada ke patut... Cehhhhh.....
Hilang jap mood nak raya AJ... Hahhahahhahaha....

Seperti semalam, bila dah sampai masa nak balik kerja je mesti hujan turun selebat-lebatnya.... 
Nasib hari ni agak baik bila hujan lebat tu tak lama.... Alhamdulillah... 
Sekurang-kurangnya, tak lah basah sangat macam semalam.. 
Sebabnya awal-awal lagi AJ dah prepared payung yang agak besar dan yang paling penting......... TIADA KEBOCORAN..... Hahahhahahha... 
Dah macam iklan Tuala Wanita pulakkan....

Hurmmmm, balik kepada topik entri AJ tadi.... Masa balik tadi, tetiba je AJ ternampak Van "Jamu Mak Dara" dekat tengah-tengah jalan Bawah LRT Masjid Jamek tu...
Ohhhhhh, diorang nak bagi air dan roti untuk sesiapa yang agak-agak tak sempat nak sampai rumah tu kot....
Masa lalu kat situ, ternampak la mereka-mereka ni......

JENG.........JENG............JENG...........


Kenal tak??? Hehheheheheh... Kalau korang penah tengok cerita Congkak, mesti kenal dengan si cantik manis ni..... ERIN MALIK...... 
Tapi yang bestnya AJ nak panggil Erin, sekali nama ELFIRA yang terkeluar... Hehehhehheh...
Sorrylah Erin ye, tersasul pulak.... Tak disengajakan.....=)


Dia ni kalau korang tak kenal, tak tau la nak cakap apa... Hehehheheheheh.....
AMYZA AZNAN la...... 
Sportingnya dia..... Tengah sibuk-sibuk pun sempat lagi layan peminat...


Dan ada juga AIDA ARIS yang tengah sibuk membungkus air kotak dengan roti... 
Sempat lagi buat "Peace" tu..... Hehhehehehehehhe......

Tu je la yang sempat aku snap... Actually ada lagi la yang AJ perasan, Nanu Baharuddin dengan Anding AF.... 
Disebabkan masa dah suntuk, AJ pun meninggalkan kawasan kejadian.... Hehhehehheh.... 
Taknak lah berbuka dalam bas lagi..... Hujan-hujan confirm jalan jem..... 
Apapun diorang memang sporting......


P/S : Nasib sempat sampai rumah on time... Hehhehehehheheheheh.... So takdelah nak kena berbuka di tengah jalan.... Yeay....... =)


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 ulasan:

  1. diaorg tengah memberikan bungkusan untuk berbuka puasa ke tu ?

    BalasPadam
  2. yup..... bungkusan bbuka...
    bkn jamu mak dara ye....
    hehehehhheheh....

    BalasPadam