Blogger templates

Selasa, 16 Ogos 2011

Ramadhan 16... I'm Back!!!!!!!!




ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Salam Ramadhan bagi rakan-rakan yang beragama Islam.....
Rasa macam dah terlambat ke nak ucap ek? Tak kot.....
Wahhhhhhh.... Diam tak diam dah 16 Ramadhan kan.... Kejap je rasa dah nak raya.... Hurmmmm... Sepanjang bulan ramadahan ni, tak banyak pun aktiviti yang AJ buat.....
Selain berbuka puasa dengan rakan-rakan belia macam tahun-tahun sebelum ni...
Tahun ni berbuka kat Dagang Avenue Food Court, tapi tak ramai pulak yang join...
Lepas tu kitorang terus pegi Bagan Lalang tanpa ada apa-apa plan... Hahahhahhaha...
Dan dah semestinya AJ berbuka puasa dengan Mr. JR.... Disebabkan dia bekerja, selalu berbuka dekat area office dia je la... 
Alhamdulillah semakin bahagia AJ dengannya.... =) Semoga bahagia ni berkekalan hendaknya...
Amin....

Tahun ni merupakan tahun kedua AJ dengan Mr. JR berpuasa bersama... Seronoknya....
Tahun ni nak belikan dia sepasang Baju Melayu...
Baju raya AJ??? Dah siap bulan Februari lagi okay... Hahhahhaha.. Semangat gile.. 
Hope body tak out of shape la... Kalau tak menangis AJ di pagi hari raya...
Bukan sebab nangis sedih bermaaf-maafan tapi sedih sebab baju raya tak muat... Hahhahahah....
Tapi macam tak mungkin je.... Mak maintain noksss... Baju kaler apa??? Biarlah rahsia...

Ehhhhh?? Dah sampai raya pulak AJ kan..... Puasa belum habis lagi ye cik AJ... Hahhahhaha....
Hmmmmmmm, bila sebut pasal puasa teringat masa zaman sekolah rendah....
Punyalah AJ ni ngelat nak puasa, balik sekolah buka peti ais then teguk air macam tak pernah jumpa air... Dah hilang rasa dahaga kat tekak tetiba boleh pulak cakap "alamak, tak sengaja la"..... Hahahhaha.. 
Boleh pulak macam tu kan??? Bila ingat-ingat balik mesti tergelak sendiri...
Tapi dah besar-besar ni, Alhamdulillah la ok je... Takde ngelat-ngelat okay......

Okay lah, macam dah malas pulak nak menaip ni.... Ni pun saja nak lepas r.i.n.d.u.... Hahahahhahah...
Sangat gediksss ye kau AJ... Apa-apa pun SELAMAT BERPUASA.....

P/s : Mr. JR jangan tak puasa okay..... Geget kang.... Ada Tau?????

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

Tiada ulasan:

Catat Komen